NEWS
valfresco

Gradi se polivalentno i dječje igralište u naselju Radmani, drugo dovršeno u naselju Ladrovići

Radmani
04.09.2019. 22:12; Učitavanja: 168; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Gradi se polivalentno i dječje igralište u naselju Radmani, drugo dovršeno u naselju Ladrovići

Ususret novoj školskoj godini, te u dogovoru s Mjesnim odborom i mještanima, Grad Poreč-Parenzo nastavlja ulagati u polivalentna i dječja igrališta na svome području.

Tako su u naselju Radmani u tijeku pripremni radovi za uređenje dječjeg i polivalentnog igrališta. Prvo je to igralište takvoga tipa u naselju, a sastojat će se od dvije cjeline: dječjeg igrališta s igralima poput dvostruke ljuljačke, kućice, tobogana, dok će asfaltirano igralište biti opremljeno košem za košarku i dva gola za mini nogomet. Oba igrališta bit će opremljena i klupom, koševima za smeće i zaštitnom ogradom kako bi djeca moga bezbrižno uživati u igri. U naselju Ladrovići je kraj postojećeg dječjeg igrališta uređeno i manje polivalentno igralište, s pripadajućom opremom i zaštitnom ogradom, a podsjetimo kako je u tijeku i izgradnja igrališta u St. Portun.

Radove izvodi poduzeće Cesta kao najpovoljniji ponuditelj nakon provedenih postupaka javne nabave, a izgradnjom novih igrališta Grad nastavlja trend ulaganja u sport  i rekreaciju na području svih mjesnih odbora.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S