NEWS

Dodijeljene JUMP nagrade na Sport Festu

IMG_6881
05.10.2019. 19:27; Učitavanja: 249; Početna / Lifestyle / Zabava / Dodijeljene JUMP nagrade na Sport Festu

Danas je u Poreču na Sport Festu, najvećem regionalnom sajmu i konferenciji sporta, ponovno bio uzbudljiv i ispunjen dan. Lijepo vrijeme i odlični dojmovi s prvog dana ove jedinstvene manifestacije, privukli su još veći broj posjetitelja koji su proveli aktivan dan isprobavajući raznolike sportske discipline i opremu. Najhrabriji su čak zakoračili u ring za sparing sa Željkom Mavrovićem i Tonijem Filipijem te se natjecali na ergometrima s braćom Sinković.

Martin i Valent Sinković bili su i među predavačima na konferencijskom dijelu, a prije njih su govorili i Igor Čerenšek, Anton Samovojska, Mario Zorko, Igor Blažinčić, Siniša Ostoić, Božidar Đurković, Anđela Mužinić i Damir Martin dok je konferenciju zatvorio legendarni trener Lino Červar.

Dodjela drugog izdanja JUMP nagrada izazvalo je ponovno velik interes i donijelo uzbuđenja. Ovogodišnji dobitnici su:

  • SPORTSKI DOGAĐAJ – Seha liga final 4, SEHA d.o.o.
  • SPORT ONLINE – projekt I ja sam sportaš
  • SPORTSKI MARKETING – TK Reket
  • SPORTSKA INFRASTRUKTURA U GRADOVIMA – Zajednica sportskih udruga grada Varaždina
  • SPORTSKI TURIZAM – Pannonian Challenge
  • INOVACIJE U SPORTU – Couchcoach
  • Društveno odgovorno poslovanje – SWIM BIKE RUN SPORT j.d.o.o. za HT B2Run

Sportski dan zaokružen je B2B turnirima u odbojci i malom nogometu, a održane su i Run Fest utrke na 5 i 10 kilometara te je na duljoj ruti trčao i Valent Sinković.

Sport Fest traje još sutra kad će vrhunac svih događanja biti Rotor Survivor utrka gravitacijskih jurilica i finale BMX natjecanja. Detaljan raspored svih aktivnosti dostupan je na www.sportfestporec.com

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
DSG 2020 -S