NEWS

Završila je još jedna regata Porečki Delfin 2013

_DSC1624
10.09.2013. 20:10; ; Početna / Slider / Završila je još jedna regata Porečki Delfin 2013

U organizaciji jedriličarskog kluba Horizont  od 7.-8.9.2013. odjedrena je regata Porečki Delfin 2013.

U idealnom su se vremenu (subota maestral, nedjelja jugo), 44 optimista iz Italije, Slovenije i Hrvatske borili za titulu najboljeg. Uzbudljivo je bilo do zadnjeg plova. Nekoliko jedriličara se izmjenjivalo na vrhu kroz svih 6 plovova.

Na regati su nastupali gotovi svi najbolji jedriličari iz Hrvatske, koji su prije par dan jedrili na prvenstvu Hrvatske na Pagu.

Na kraju je iskusni Marko Gačić iz JK Opatije ponio titulu sveukupnog pobjednika isped Davida Medančića (JK Kvarner Rabac) i Porečana Tina Gmitrovića (JK Clivo).

U ženskoj konkurenciji najbolja je bila domaća Horizontovka Mare Milić, ispred još jedne porečanke Lucije Laković (JK Opatija) i Sare Muješić (JK Vega).

U kategoriji do 12 godina, najbrži je bio Martin Fras (JK Izola), a kod cura Špela Hajdinjak (JK Olimpic).

U natjecanju za Mini Kup Istarske županije, sva tri prva mjesta odnjeli su domaći Horizontovci. Najbrža je bila Jana Tomičić, drugi je bio Mauro Mendiković, a treći Noa Čehić.

Posebna pohvala novom mladom članku JK Horizonta Luki Poropatu koji je odlično odjedrio sva tri plova.

Hvala svim klubovima koji su došli na regatu; hvala sponzorima i najviše hvala svim članovima i prijateljima kluba koji su pomogli u organizaciji regate.

JK Horizont Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email