NEWS

Zamjenik gradonačelnika Grada Poreča Loris Peršurić posjetio NK Jadran-Poreč

18320611_1739068599716568_6589193038464442467_o
09.05.2017. 13:50; ; Početna / Politika / Zamjenik gradonačelnika Grada Poreča Loris Peršurić posjetio NK Jadran-Poreč

Jučerašnja prvenstvena utakmica veterana NK Jadran-Poreč bila je posebna po mnogočemu. Osim sportskog dijela, u kojem su Porečani snage odmjerili s prijateljskim klubom veterana NK Funtana, u kojem su usput rečeno ovog puta na kraju slavili Funtanjani (što je također samo po sebi neuobičajeno i neočekivano, ali prema prikazanom na terenu sasvim zasluženo), jučerašnji dan je imao i svečarski karakter.

Naime, trener veterana Jadrana Alen Riosa i njihov igrač Korado Prpić (inače vjenčani kumovi), jučer su slavili svoje rođendane, te su nakon utakmice počastili suigrače, goste iz Funtane i brojne druge prijatelje kluba.

A poseban ton fešti dao je i zamjenik gradonačelnika Grada Poreča Loris Peršurić, koji je na poziv veterana NK Jadran-Poreč, sa svojim suradnicima, počasnim predsjednikom NK Jadran-Poreč Ronijem Žužićem i predsjednikom Sportske zajednice Grada Poreča Alfredom Mendikovićem, čestitao slavljenicima i iskoristio priliku da obiđe klupske prostorije ovog porečkog kluba koji sljedeće godine obilježava 70 godina od svojeg osnutka.

U ugodnom i opuštenom druženju nakon utakmice, dogradonačelnik Peršurić se osvrnuo na značajna ulaganja koja je Grad Poreč izvršio proteklih nekoliko godina u temeljito uređenje svlačionica, tuševa i sanitarija u klubu, zamjenu dotrajalog krovišta, proširenje centralne tribine i ostalo što je klubu omogućilo kvalitetniji rad svih kategorija i uzrasta igrača, te pogotovo škole nogometa koja broji preko 200 djece. Igrači su Peršuriću poželjeli puno uspjeha na predstojećim lokalnim izborima na kojima se kandidirao za Gradonačelnika Grada Poreča, uz želje da se dosadašnja dobra suradnja nastavi na obostrano zadovoljstvo.

Dogradonačelnik je ovom prigodom uručio i prigodni dar, skulpturu-mozaik pod nazivom ”Ball of Life”, djelo porečkog umjetnika i igrača veterana Jadrana Alexa Knapića, dugogodišnjem prijatelju kluba, inače porečkom slastičaru s najdužom tradicijom Đemilu Ramadaniju, velikom ambasadoru Porečkog turizma kojeg sugrađani i brojni gosti koje svakog ljeta animira i iznova oduševljava vještim baratanjem kuglicama sladoleda poznaju kao ”Jimmy”.

I kao što to inače biva, druženje uz pjesmu se nastavilo do kasno u noć. Ponovilo se i dogodine … a i Funtanjanima se moramo revanširati za poraz, poručuju veterani NK Jadran 🙂

Print Friendly, PDF & Email