NEWS
Ljeto u Funtani

Porečke ritmičarke odlične na 11. Gazela cup-u u Puli

skupna
09.05.2017. 23:00; ; Početna / Sport i rekreacija / Porečke ritmičarke odlične na 11. Gazela cup-u u Puli

U subotu je u Puli održan 11. Gazela cup na kojem se natjecalo 11 klubova iz Hrvatske i Slovenije.
U jutarnjim satima je održano natjecanje u grupnim vježbama gdje su nastupile dvije grupe porečkih ritmičarki.
U kategoriji mini pod vodstvom trenerice Sanje Kepčije   po prvi put su se natjecale  Lana Brčić, Lara Cramer, Lea Jugovac, Ava Kanceljak i Mia Tubaković i osvojile visoko četvrto mjesto.
U kategoriji kadetkinja pod vodstvom trenerice Jane Oplanić natjecale su se Ana Cvitković, Nikol Ivetić, Pia Kovačić, Ivana i Jelena Kraljević  i odličnim nastupom osvojile prvo mjesto.
U popodnevnim satima natjecale su se ritmičarke u individualnom programu pod vodstvom trenerice Natalije Tvrtković.
U kategoriji mlađih kadetkinja Gresa Ramadani je osvojila 1. mjesto u vježbi sa obručem i ukupno 1. mjesto, a Jelena Kraljević je osvojila 7. mjesto u vježbi sa obručem.
U kategoriji kadetkinja Nikol Ivetić je osvojila 2. mjesto u vježbi sa obručem, ukupno  5. mjesto, a Ivana Kraljević je osvojila 13. mjesto u vježbi sa loptom.
Juniorka Nola Božić osvojila je 2. mjesto u vježbi sa loptom, te 3. mjesto u vježbi sa obručem, a seniorka Lara Knapić osvojila je 2. mjesto u vježbi sa čunjevima, te 4. mjesto u vježbi sa obručem.

Već idućeg vikenda gimnastičarke čeka Županijsko prvenstvo koje je ujedno i kvalifikacijsko za Završnicu kupa Hrvatske koja će se održati u Šibeniku 03.lipnja 2017. godine.
 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email