Wohnmobil Tourguide proglasio pet najboljih hrvatskih kampova – od toga dvoje iz Istre : Valamar Istra Premium Camping Resort Funtana i Val Saline Rovinj

27.04.2021. 14:45; ; Početna / Gospodarstvo / Wohnmobil Tourguide proglasio pet najboljih hrvatskih kampova – od toga dvoje iz Istre : Valamar Istra Premium Camping Resort Funtana i Val Saline Rovinj
2021-04-27_14h38_22

Svojim turističkim vodičem za mobilne kućice i kampere  Wohnmobil Tourguide Njemačka  izdaje i bedecker  “Najljepše rute kroz Hrvatsku” koji djeluje od 1996.g u izdanju Reise Know-How Verlag.
Putopisac i  novinar Rainer Höh  kao autor vodiča dao je koristan doprinos privlačenju posjetitelja kampista  njemačkog govornog područja poinajviše iz Njemačke, Austrije i Švicarske ali dijelom iz Belgije, Nizozemske i Italije gdje je u prodaji.

U travnju i svibnju 2020.g.  krenuo je u inspekciju za vrijeme već  započete  COVID-krize i ažurirao vodič za slijedeće izdanje 2021.g.
Vodič izlazi svake druge godine.
Obišao je sve kampove na obali i otocima   kako bi saznao  više o trenutnom stanju i njihovoj opremi i novinama , posebno za kampere.

Svake godine nakon inspekcije na uvodnim stranicama objavljuje po njihovim kriterijima pet najboljih hrvatskih kampova. Ove godine su to  bili zaista zasluženih pet najboljih :  Istra Premium Camping Resort Funtana, Val Saline Rovinj , te iz Kvarnera Kovačine Cres i iz  Dalmacije Šimuni Pag i Camping Park Soline Biograd.

Svi navedeni kampovi su i partneri  Top Camping  Hrvatska, lanca najboljih hrvatskih kampova.

 

Jerko Sladoljev

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email