NEWS
VALFRESCO sredina

Volonteri grupe Građani za Građane i MK Highlanders za 8.10.22. najavljuju humanitarni koncert na plaži Červar Porta

IMG-583bc7d748f1b577f42eb9338d63640d-V
04.10.2022. 09:33; ; Početna / Obavijesti / Volonteri grupe Građani za Građane i MK Highlanders za 8.10.22. najavljuju humanitarni koncert na plaži Červar Porta

Unatoč sezonskom umoru, volonteri grupe Građani za Građane i MK Highlanders nemaju vremena i prostora za odmor, ali imaju priliku zajedničkim snagama pružiti pomoć potrebitima.

Stoga,  8.listopada organiziraju humanitarni koncert u kojemu će prikupljena financijska sredstva iskoristiti za kupnju hrane i higijenskih potrepština za 17 obitelji na području Poreča, a za koje već godinama nastojimo (uz vašu pomoć) skrbiti, poručuju organizatori i najavljuju zanimljiv program.

Mjesto održavanja koncerta; beach bar GIRASOLE, na plaži Červar Porta.

Događaj započinje dječjim programom s početkom u 14h – 17h.

Djeca će se moći zabavljati uz naše najmlađe izvođače i njihove pjesme, kao i uz zanimljive plesove  naših lokalnih plesnih skupina.
U 16.30. započinje program mađioničara.

A tokom cijelog trajanja dječjeg programa, uz dobrovoljni prilog, frizerke i šminkerice bit će na raspolaganju djeci za kreiranje njihovih želja.
Također, za kreativne mališane, osigurat će se bojanke i potrebit pribor, dok će se sportski mališani moći zabaviti uz trčanje za loptom i zabijanjem golova.
Kroz cijeli dječji program, uz samu djecu bit će naši animatori, a roditelji i ostala pratnja imaju priliku na miru popiti kavicu i na taj način također financijski doprinijeti akciji.
Ujedno, kroz cijeli program, prodavat će se fritule, spiralni krompir, kokice, burgeri, pizze, sokovi i sl.

A sada je na redu i glavni dio, a to je koncert za odrasle. Započinje u 20.sati.

Nastupaju;

Teddy Lion band
Gordan Gregurović
Tara (ex Karma)
Manicomio (ex Cirkus)
DJ Johnny B

Ulaznica za koncert je 20 kuna.

Događaj je prijavljen Uredu Državne Uprave Istarske, kojemu po zakonu odgovaramo u financijskom  i svakom drugom smislu, a po završetku akcije, obavijestit ćemo javnost koliko je novca prikupljeno i u što točno i utrošeno.
U slučaju lošeg vremena, događaj se prebacuje na sljedeću subotu, 15.listopada.

Pozivamo vas da nam se pridružite u što većem broju kako bismo se što bolje zajedno zabavili, a samim time i sam cilj akcije učinili što uspješnijom.

Pozivamo i sve one koji se žele uključiti i donirati piće za koncert ili slatkiše kojima bismo razveselili mališane na dječjem programu.

Zainteresirani se mogu javiti sljedećim volonterkama;

Nataša Cvijanović 091 263 8638
Hyrije Maksuti 099 440 4430
Tihana Bašić 099 361 8472
Ivana Brekalo Barun 098 588 141

Volonteri iz Građani za Građane i MK Highlandersi.

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna