NEWS

Dječji tjedan u Vižinadi donosi kreativnost, zabavu i edukaciju

03.10.2022. 22:05; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Dječji tjedan u Vižinadi donosi kreativnost, zabavu i edukaciju
2022-10-03_22h03_31

Od ponedjeljka 03. listopada do petka 07. listopada u Vižinadi, koja s ponosom nosi naziv “Općina prijatelj djece”, održava se Dječji tjedan prepun zanimljivih događanja – druženja, radionica, predstava, aktivnosti. Organizatori Dječjeg tjedna su Općina Vižinada-Visinada, OŠ Jože Šurana Višnjan, PŠ Vižinada, Dječji vrtići Radost, Područni vrtić Vižinada, Zajednica Talijana Vižinada, Kickboxing klub Zeus Vižinada i Nogometni klub Vižinada.

Bogati program je osmišljen tako da se različitim uzrastima djece omoguće aktivnosti koje su zanimljive, konstruktivne i ujedno edukativne te da u njima mogu sudjelovati i roditelji. Bit će tu ujedno plesa i sporta kojim će i završiti Dječji tjedan uz prezentaciju nogometnih vještina na Nogometnom igralištu Fabrika, uz gosta iznenađenja. Vjerujemo da će ovih pet dana oduševiti vrtićku djecu i školarce te da će se u njemu odlično zabaviti i naučiti mnogo toga novog.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email