NEWS

Više nego uspješan vikend za plesačice Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08

IMG_8102 (1)
29.11.2021. 09:44; ; Početna / Sport i rekreacija / Više nego uspješan vikend za plesačice Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08

Plesačice Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08 imale su više nego uspješan vikend ispunjen energičnim nastupima i naravno nagradama u svim kategorijama.

Sa natjecanja Istra dance open, koje se održalo u Puli 28.11.2021.,  osim medalja i pehara, vratile su se sa  puno lijepih  doživljala i uspomena.

Plesačice Studija  predstavile su se sa 10 koreografija koje potpisuju Aleksandra Hodak i Chiara Pisak.

Najmlađa skupina Dolls sa koreografijom „Mermaids“  je osvojila prvo mjesto u kategoriji Open Cicibani.

Skupina Diamonds je osvojila prvo mjesto u kategoriji Contemporary Formacija mini sa koreografijom  „Storm“

Prvo mjesto u kategoriji Open grupa Djeca su osvojile plesačice iz skupine Angels sa koreografijom  „Black Angels“.

Plesačice iz skupine Infinity su se predstavile sa dvije koreografije: „Always remember us this way“ sa kojom su uvjerljivo osvojile prvo mjesto u kategoriji Modern grupa Juniori, dok su drugo mjesto osvojile sa koreografijom   „Woman“ u kategoriji Jazz Dance Juniori.

Nastup solistica je također bio vrlo uspješan. Nika Jurišević je sa koreografijom „Because of you“ osvojila prvo mjesto u kategoriji Modern Solo Juniori. Antonia Sudaš je u kategoriji  Jazz dance solo Juniori sa koreografijom „Ain’t no other man“ također osvojila prvo mjesto.

Solistice Sandra Bošković i Mila Švarcov su osvojile drugo mjesto; Mila Švarcov sa koreografijom „Albatros“ u kategoriji Open solo djeca, a Sandra Bošković u kategoriji Modern solo seniori sa koreografijom „Read all abou it“ .

Svjetla pozornice su po prvi puta osjetile i mame plesačica koje plešu u skupini „Flash Moms“  te su se predstavile sa koreografijom „Beggin“ . Osim simpatija žiria i publike, osvojile su i  prvo mjesto u kategoriji Open Grupa  Seniori.

Jedna od najboljih koreografija natjecanja,  proglašena je i „Always remember us this way“ koju potpisuje Chiara Pisak.

Studio za izvedbene umjetnosti “MOT 08” čestita plesačicama i  voditeljicama Chiari Pisak  i Aleksandri Hodak na velikom uspjehu  i zahvaljuje roditeljima koji su strpljivo pomagali i bili podrška  tijekom natjecanja. Velika zahvala ide i Gradu Poreču koji kroz godine podržava rad Udruge.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email