NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Vijećnik ANDREA CREVATO (IDS-DDI): pitanje gradonačelniku o planiranom redoslijedu obnove prometnica (video)

Cesta od rotora Bašarinka do rotora Červar Porat2
ilustracija
15.02.2024. 19:13; ; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / Vijećnik ANDREA CREVATO (IDS-DDI): pitanje gradonačelniku o planiranom redoslijedu obnove prometnica (video)

ANDREA CREVATO (IDS-DDI) na večerašnjoj sjednici Gradskog vijeća postavio je  pitanje gradonačelniku, gospodinu Lorisu Peršuriću u vezi s nedavno najavljenim planovima obnove prometnica na području našeg grada, u suradnji sa Županijskom upravom za ceste. 

Smatram da je ova vijest izuzetno pozitivna za sve naše građane, budući da uredne i obnovljene ceste ne pridonose samo estetici grada, već i povećavaju sigurnost svih sudionika u prometu.

Bio bih zahvalan na konkretnim informacijama o planiranom redoslijedu obnove navedenih dionica, s posebnim naglaskom na situaciju na relaciji Mornarica-Mugeba, za koju sam primio niz upita od strane naših sugrađana koji su zabrinuti zbog nedostatka nogostupa i potrebe za proširenjem ceste na ovoj relaciji. 

Andrea Crevato, vijećnik IDS-a

 

Obnova županijske prometnice od rotora Bašarinka do rotora Červar Porat – radovi do Uskrsa. U planu i novi rotori, oborinska kanalizacija….

 

Print Friendly, PDF & Email