NEWS

Veliki odaziv građana Poreštine na cijepljenje u dvorani Žatika, slijedeće u subotu 17. travnja

cijepljenje 1
12.04.2021. 12:20; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Veliki odaziv građana Poreštine na cijepljenje u dvorani Žatika, slijedeće u subotu 17. travnja

Zbog dostupnosti veće količine cjepiva za procjepljivanje stanovništva u Istarskoj županiji, cjepni punkt za područje Poreča protekle je subote, 10. travnja 2021. organiziran u dvorani Žatika. Pozivu za cijepljenje odazvalo se 757 pozvanih osoba ili nešto više od 90 posto pozvanih, a odvijalo se od 8 do 17 sati.

Cijepljenje provode Istarski domovi zdravlja, kroz logističku podršku Stožera civilne zaštite Poreča, a s obzirom na to da su zadovoljni s odazivom i organizacijom na samom cjepnom punktu, isto će se nastaviti i nadalje.

Sljedeće cijepljenje tako je planirano za subotu, 17. travnja 2021., ponovno u dvorani Žatika. Svakog pacijenta za cijepljenje naručuje njegov liječnik obiteljske medicine, o čemu biva telefonski obaviješten.

Svi pacijenti koji će biti pozvani na cijepljenje u dvoranu Žatika, trebaju u dvoranu doći najranije 5 minuta prije termina koji im je odredio njihov liječnik obiteljske medicine. Sve osobe naručene za cijepljenje trebaju slijediti upute liječnika i tehničkog osoblja, radi sprječavanja stvaranja gužvi. Dolaskom u točno zakazanom terminu ili najranije 5 minuta prije, sprječava se okupljanje većeg broja ljudi, mogućnost širenja zaraze i olakšava posao medicinskom osoblju.

 

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email