NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Vaterpolisti VK Poreča dobili službenu opremu

IMG_2312
19.02.2024. 14:29; ; Početna / Sport i rekreacija / Vaterpolisti VK Poreča dobili službenu opremu

Vaterpolo klub Poreč nastavlja s planiranim aktivnostima tijekom zime. Nakon nedavne nabavke ruksaka u zajedništvu s roditeljima, ovih dana je VK Poreč podijelio kupaće gaćica i kostime svim igračima i igračicama kluba. Rezultat je to angažmana kluba i sponzora.

Nabavljene kupaće i kostimi su vrlo izdržljivi, nabavljeni kod svjetski poznatog proizvođača opreme vodenih sportova. Klub se u odabiru motiva i boja vodio elementima klupskog znaka. Dakle, moderna i mladenačka kombinacija boja opreme čini klub prepoznatljivim, a igrači i igračice VK Poreč će ih koristiti tijekom treninga i prijateljskih susreta. Kupaće i kostimi ostaju u trajnom vlasništvu članova kluba, te s ruksacima upotpunjuju opremu.

Uz opremu za igrače, u klubu su se odlučili i na zamjenu dotrajalih lopti i vaterpolo kapica, te će tako mladi porečki vaterpolisti i vaterpolistice s veseljem pristupiti treninzima i utakmicama koje ih čekaju.

Nakon ljetnih priprema, vaterpolisti i vaterpolistice su nastavili s treninzima u hotelu Diamant i novom bazenu bolnice Dr. Martin Horvat u Rovinju. U narednom ih razdoblju očekuje niz izazova, a kulminacija će biti 31. kolovoza u Poreču kada su domaćini vaterpolo turnira u sklopu rekreacijskog plivačkog maratona „Porečki delfin“.

Poziv na treninge

Vaterpolo klub Poreč poziva djecu plivače da se pridruže treninzima. U vaterpolo školu mogu se upisati dječaci i djevojčice starosti od 8 do 14 godina koji su naučili plivati. Pod vodstvom iskusnih trenera plivanja i vaterpola, djeci plivačima nudi se usvajanje novih vještina. Dodatne informacije na broj telefona: 091 892 58 25 ili e-maila kluba: [email protected]. Fejsa: https://www.facebook.com/vaterpoloporec/

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email