NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Valamar Riviera otvorila natječaj za stipendije – učenici se mogu prijaviti na Valamar stipendiju zaključno sa 29.11.2021.

Valamar Riviera
24.11.2021. 12:09; ; Početna / Gospodarstvo / Valamar Riviera otvorila natječaj za stipendije – učenici se mogu prijaviti na Valamar stipendiju zaključno sa 29.11.2021.

Valamar Riviera kao najveći pojedinačni stipenditor u Hrvatskoj i ove godine nudi jedinstvene prilike za stipendiranje, praksu i prvo zaposlenje.

Valamar Riviera učenicima turističko-ugostiteljskih zanimanja kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist nudi atraktivan program stipendiranja u vrijednosti od 2.000 kuna mjesečno tijekom školske godine u trajanju od 10 mjeseci sve do završetka školovanja. Stipendiranje učenika Valamar Riviera osigurava kroz partnersku suradnju s Ministarstvom turizma i sporta.

U Valamarovim hotelima, kampovima i ljetovališta učenici imaju priliku steći radno iskustvo, a po završetku školovanja osigurano im je i prvo zaposlenje kod vodećeg poslodavca u turizmu u Hrvatskoj. Obveza svih stipendista jest da tijekom stipendiranja redovito pohađaju nastavu, upišu školsku godinu i uredno maturiraju. Stipendistima koji dolaze iz drugih destinacija Valamar osigurava smještaj i prehranu na teret poslodavca.

 „Valamar stipendije doprinose poticanju i podršci mladima za upis i završetak obrazovanja za ugostiteljsko-turistička zanimanja te se podiže ukupna kvaliteta hrvatskog turizma, kao i razina kompetencija i vještina djelatnika  u ugostiteljstvu i turizmu“ izjavila je Ines Damjanić Šturman, direktor sektora ljudskih potencijala u Valamaru.

Na natječaj za Valamar stipendiju moguće je prijaviti se putem obrasca na web stranici Dobar posao u Valamaru: https://www.dobarposaouvalamaru.com/ucenici-i-studenti/ucenici/ucenicka-praksa/

Za dodatne informacije učenici i roditelji mogu pisati na mail adresu: [email protected].

 

Print Friendly, PDF & Email