NEWS

Usluga Poreč ponavlja akciju dijeljenja spremnika za staklenu ambalažu u razdoblju od 7. studenog do 20. studenog 2022. godine.

staklo-spremnik
02.11.2022. 08:35; ; Početna / Obavijesti / Usluga Poreč ponavlja akciju dijeljenja spremnika za staklenu ambalažu u razdoblju od 7. studenog do 20. studenog 2022. godine.

Riječ je o standardnim zelenim spremnicima volumena 120 litara i 240 litara, a spremnici se prilikom podjele čipiraju. Spremnici su namijenjeni i za individualna kućanstva ali i višestambene zgrade. Svatko od stanara u zgradama ima priliku preuzeti zajednički spremnik za staklo za svoju zgradu, a pri preuzimanju spremnika potrebno je potpisati zapisnik o primopredaji.

Podjela spremnika odvijat će se na 16 definiranih lokacija, a djelatnici Usluge na svakoj lokaciji bit će u terminu od 11 do 16 sati. U slučaju kiše ili nepovoljnih vremenskih uvjeta, podjela spremnika prebacuje se na sljedeći radni dan.

Pozivamo sve korisnike Usluge Poreč, ukoliko do sada nisu imali spremnik za staklo, da dođu i preuzmu svoje spremnike kako bi što efikasnije mogli odlagati svoj otpad.

Podjela će se odvijati prema sljedećem rasporedu, a za sve informacije kontaktirajte Uslugu Poreč na e-mail [email protected] ili broj telefona 091 431 0010.

Podjela spremnika za staklo

Print Friendly, PDF & Email