NEWS
valfresco

Usluga Poreč d.o.o. donirala Turističko-ugostiteljskoj školi Antona Štifanića Poreč sadnice začinskog bilja

DSCN0253
20.04.2018. 13:40; Učitavanja: 138; Početna / Gospodarstvo / Usluga Poreč d.o.o. donirala Turističko-ugostiteljskoj školi Antona Štifanića Poreč sadnice začinskog bilja

Tutističko-ugostiteljska srednja škola Antona Štifanića Poreč u sklopu svog školskog programa 19. i 20. travnja tradicionalno održava 16. Dane otvorene nastave tijekom kojih se školske aktivnosti održavaju na drugačiji način. Tema ovogodišnjih Dana je Volontiranje. Učenici prvih i trećih razreda danas su sa svojim profesorima očistili i uredili svoje školsko dvorište, a uz stručnu pomoć djelatnika Usluge Poreč d.o.o. zasadili i začinsko bilje.

Usluga Poreč d.o.o.  pozrdavila je ovu hvalevrijednu školsku akciju, te je donirala školi sadnice začinskog bilja, i to 10 lončanica ružmarina, 10 lončanica salvije i 10 lončanica lovora.

Biljke su to koje će oplemeniti svaki prostor pa tako i ovaj školski okoliš. Ponovo se otkriva ne samo njihova ljekovitost i korisnost za ljudsko zdravlje, nego i njihova korisnost u svakom biosustavu.

Ovi su mladi ljudi sa svojim profesorima kroz ovu akciju promovirali očuvanje ekološke vrijednosti i poslali poruku ostalim učenicima i novim generacijama na odgovorno ponašanje svakog pojedinca prema okolišu što doprinosi boljitku društva u cjelini.

Zadovoljstvo nam je što je Usluga Poreč bila dio ove ljepe priče, a svojom donacijom učinila školsko dvorište zdravijim i ljepšim, a ujedno i sam Poreč.

Usluga Poreč d.o.o.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email