NEWS

USB-ove plesačice na svili otvaraju svoj Božićni Disco u četvrtak, 21. prosinca na Adventu Poreč

Ples na svili 2
20.12.2023. 08:49; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / USB-ove plesačice na svili otvaraju svoj Božićni Disco u četvrtak, 21. prosinca na Adventu Poreč

Porečkom Adventu uskoro će iskricu akrobatske plesne zabave udahnuti plesačice na svili Udruge mladih Urbana subkulturna baza – USB Poreč. U Parku Matije Gupca sutra (četvrtak, 21. prosinca) od 16 sati one će otvoriti svoj Božićni Disco i posjetitelje uvesti na svjetlucavi podij ispunjen zaraznom glazbom s notama soula i funky groovea 70-tih i 80-tih godina.   

Nastup će otvoriti polaznice koje su s treniranjem ove atraktivne discipline krenule tek u listopadu ove godine. Na svilenim trakama koje se spuštaju iz krošnji starih pinija svoje će umijeće zatim pokazati odrasle plesačice s dvogodišnjim iskustvom. Svojim će ih fotografskim objektivom pratiti Ivori Sošić, voditeljica Kino kluba Poreč, i zabilježiti najsugestivnije trenutke.

Sve koreografije potpisuje certificirana trenerica plesa na svili, Veronika Vlašić, koja na početničkim i naprednim tečajevima u Poreču i Pazinu trenutno podučava 28 punoljetnih plesačica i 70 mlađih, uzrasta osnovne i srednje škole.

– Veliku pohvalu zaslužuju sve polaznice, a posebno bih istaknula odrasle koje su u manjem broju, ali su se istaknule trudom i hrabrošću, poručila je Veronika.

Svi koji im se žele pridružiti, bilo u početničkim ili nastavljačkim grupama za djecu i odrasle, mogu doći pogledati njihove treninge u Poreču, u dvorani USB-a (Ulica Mate Vlašića 39) svakog ponedjeljka, srijede i četvrtka. Više detalja moguće je dobiti putem društvenih mreža Instagram i Facebook (ARIA – Ples na svili).

M.S.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email