NEWS
valfresco

Udruga za zaštitu životinja SOS Šape Poreč održala prezentaciju za porečke osnovnoškolce

SOS Sape 3- škola
15.06.2018. 10:36; Učitavanja: 422; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Udruga za zaštitu životinja SOS Šape Poreč održala prezentaciju za porečke osnovnoškolce

Udruga za zaštitu životinja SOS Šape Poreč odnosno predsjednica Udruge Sanja Arnold danas je porečkim osnovnoškolcima održala prezentaciju kako se brinuti o najboljim čovjekovim prijateljima, ali i kako pristupiti nepoznatom psu.

Objasnila je odgovornosti i obaveze prema kućnim ljubimcima, ali i zašto ne bacati petarde. Podučila ih je što psi govore kada mašu repom i što govore kada načuli uši. Dio je ovo programa edukacije koju u zajednici provodi Udruga SOS Šape Poreč, kako bi učinila Poreč, ali i ostala mjesta u Istri ljepšim mjestima za suživot između ljudi i životinja.

„Djeca su sve upijala, bili su jako aktivni i vjerujemo da su među njima i naši budući volonteri! Interakcija je bila na sjajnom nivou, djeca su sjajna, istaknula je Sanja Arnold, koja je ovim putem predstavila i udrugu te sklonište u kojem se  nalazi velik broj pasa i mačaka.

Udruga za zaštitu životinja SOS Šape promovira Poreč kao sredinu u kojoj nema zanemarenih, zlostavljanih i napuštenih životinja te u kojoj je ponašanje sa kućnim ljubimcima na javnim površinama uzorno. Udrugu su osnovali volonteri koji se već duže vrijeme bave spašavanjem životinja i koji su, u svom radu, osjetili potrebu da se međusobno povežu i djeluju zajednički. Kontaktirati udrugu može se putem Facebook stranice: https://www.facebook.com/sossape/, a donirati se može na PBZ IBAN broj HR79 2340 0091 1109 1187 1.

Njuškice će vam biti zahvalne!

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email