NEWS
Laguna Ironman 800

Udruga Mordele je i za ovaj vikend pripremila aktivnosti za javnost, a sve aktivnosti su besplatne i otvorene za javnost

283331384_1031077317510973_986654846614693914_n
07.09.2022. 21:11; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Udruga Mordele je i za ovaj vikend pripremila aktivnosti za javnost, a sve aktivnosti su besplatne i otvorene za javnost

Ove subote 10.09. sa početkom u 12h u Centru za mlade (iza kina) održati će se kreativna radionica gdje će se nastaviti izrada glomaznih ukrasa za konvenciju znanstvene fantastike i fantastike MORDOKON. Pozivaju se kreativci i kreativke svih uzrasta da nam ponovno dođu dati ruku i zabaviti se izradom rukotvorina. Ovaj put nastavljamo sa izradom i doradom velikih stabala za ukrašavanje unutrašnjih prostora, a ako se nađe dovoljno spretnih ruku možemo raditi i tematske kostime.

Kako se Udruga Mordele bavi kvalitetom slobodnog vremena jedan od interesa je i poticanje kreativnog izražaja. Sredstva za izvođenje kreativnih radionica odobrena su za projekt “Iskre stvaranja” kroz natječaj Grada Poreča, a radionice se planiraju nastaviti održavati kao redovna aktivnost udruge, te će se teme istih mijenjati, pa je moguće da se kroz godinu nađe tema za svačiji ukus. Kroz isti projekt Udruga Mordele ima u planu izvoditi još različitih redovnih aktivnosti iz područja kulturno-umjetničkog amaterizma, pa se nemojte sramiti vlastitih vještina ili nedostatka istih jer su stvoreni uvjeti da se bez srama možete okušati u kreativnom izražaju.

U nedjelju 11.09. sa početkom u 15h u Klubu za mlade Poreč (u starom gradu) opet se održava dan kolekcionarskih kartaških igara. Ovo je besplatna aktivnost vrata otvorenih za entuzijaste i znatiželjnike.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email