NEWS

U Vabrigi otvoren boutique kamp Santa Marina *****

santa-marina-kamp
08.07.2018. 10:59; ; Početna / Gospodarstvo / U Vabrigi otvoren boutique kamp Santa Marina *****

(TV Istra) U Vabrigi je prekjučer svečano otvoren prvi istarski autokamp koji nosi oznaku kvalitete 5 zvjezdica. Radi se o privatnom projektu obiteljske tvtke Đusto, koja je u cijelu realizaciju uložila više od 46 milijuna kuna. Smješten u idiličnom prirodnom ambijentu, boutique kamp Santa Marina može primiti 500-tinjak gostiju. Na 4,5 hektara čistog luksuza, goste ovdje očekuje pravi obiteljski odmor iz snova.

Tu je još i posebno luksuzno uređen sanitarni čvor koji pruža mogućnost lagodnog uživanja u ljetnom odmoru. U sklopu kampa nalazi se i restoran čija je ponuda bazirana na autohonim istarskim delicijama, a posebno se ističe personalizirani pristup svakom gostu.

Kvalitetu su već prepoznali i gosti, od kojih prvi stižu već ove nedjelje. Booking je, ističe direktorica kampa, odličan, stoga se dobra posjećenost očekuje i nakon špice turističke sezone. Trenutno broje 25 zaposlenika. Desetogodišnji san braće Đusti konačno je ostvaren, a Istra je tako dobila sadržaj koji će u svakom slučaju označiti iskorak u turističkoj ponudi.

Što se u narednom periodu i očekuje, obzirom na broj „kamping“ turista koji dolaze na područje Istre. Potpore ovakvim projektima obećane su i od strane Ministarstva turizma. Novi bi zakon o turističkim zemljištima trebao ubrzati proceduru oko realizacije sličnih projekta koji su na čekanju.

Iako su tek otvorili svoja vrata, u Santa Marini planiraju nova ulaganja, i to ona u kapacitete i atraktivne sadržaje. Želja je da kamp bude otvoren tijekom cijele godine, zbog čega mobilne kućice imaju i grijanje.

 

Print Friendly, PDF & Email