NEWS

Rita Ora svojim nastupom oduševila publiku na Rise Up festivalu u Poreču

RiseUp-Day2-10
foto: Robert Marić
08.07.2018. 10:46; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Rita Ora svojim nastupom oduševila publiku na Rise Up festivalu u Poreču

Rita Ora noćas je nastupila premijerno u Hrvatskoj i oduševila publiku okupljenu u Poreču. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Čestitala je odmah Hrvatima na prolasku u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva, gdje će se susresti s njezinom Engleskom. Porečkoj publici poručila je kako se fantastično osjeća u Poreču, a prije nastupa susrela se i s veleposlanikom Kosova Gëzimom Kasapollijem i njegovom obitelji.

Njen nastup na Rise up festivalu trajao je oko sat vremena gdje je ogrnuta i u hrvatsku zastavu otpjevala svoje najveće hitove kao što su Anywhere, Girls, Your Song, I will never let you down i mnoge druge.

Prije Rite Ore nastupila je Franka Batelić koja je brojnim hrvatskim i stranim hitovima rasplesala već i do tada veselu publiku,  s obzirom da se nekoliko tisuća ljudi okupilo i ranije na Peškeri i zajedno gledali nogometnu utakmicu Hrvatska – Rusija.

Nakon Rite Ore nastupio je slovensko-hrvatski DJ Duo Vanillaz koji su sjajnim nastupom okončali divnu večer.

Plava Laguna posjetiteljima je osigurala, već tradicionalno, šešire koji štite od sunca ili, kao u jučerašnjem slučaju, kiše koja je u nekim trenucima padala.

Rise Up Poreč Music Festival traje još večeras kada nastupaju Urban, Edo Maajka, Dubioza Kolektiv, te Filip Motovunski. Peškera otvara svoja vrata od 20 sati, a do nastupa Urbana oko 22 sata publiku će zabavljati Saint and Sinner DJ.

Rise Up Poreč Music Festival ove godine održava se po treći puta, a podržavaju ga Plava Laguna, Hrvatska turistička zajednica, TZ Istarske županije, TZ Grad Poreč, TZ Funtana, Badel, Zagrebačka pivovara.

E.D.P.

Rira Ora

Publiée par Radio Centar-Poreč sur Samedi 7 juillet 2018

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email