U subotu na Trgu slobode u Poreču Jajolov – lov na blago, tucanje jaja, pičenje jaja… dođite !

20231224_122456
27.03.2024. 14:43; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / U subotu na Trgu slobode u Poreču Jajolov – lov na blago, tucanje jaja, pičenje jaja… dođite !

Uskrs je doba izobilja i veselja, a bliži nam se Uskršnji vikend bogat sadržajem na Trgu Slobode u Poreču. Između ostalog, svi su pozvani i na Jajolov – lov na blago!
Ovo je još jedna besplatna aktivnost u izvedbi Udruge Capybara koja će se odviti u subotu 30.03. sa početkom u 10:30 h na Trgu slobode. Natjecat će se ekipe s 2 do 5 članova, a zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail adresu [email protected]

Ekipe će odgonetati zagonetke da nađu tražene lokacije, pa će pri tome biti potrebno i poznavanje povijesti Poreča. Predviđeno trajanje ove aktivnosti je do 12:00 h, odnosno do početka ostalih natjecanja u izvedbi u udruge na trgu. Mole se ekipe da budu na Trgu slobode barem 10 minuta prije početka Jajolova.

U nastavku programa održat će se ukrašavanje jaja od 12:00 – 12:30 h, jer u 12:30 h počinje natjecanje u tucanju jaja, a zatim i natjecanje u pičenju jaja, odnosno gađanju jaja kovanicom.

Prijave za ova natjecanja se primaju do početka istih.

Aktivnosti su zamišljene za odrasle kako i za djecu, tako da se nitko ne bi trebao ustručavat sudjelovati u ovim narodnim zabavama. Sav sadržaj je naravno besplatan, a osigurane su i nagrade. 🙂

Naravno, tu će povrh najavljenih aktivnosti biti i stolovi sa društvenim igrama, Carcassonne u ljudskoj veličini i Cornhole!

Vidimo se u subotu na Trgu Slobode!  

 

Print Friendly, PDF & Email