NEWS
VALFRESCO S-170422

U srijedu u Zdravom gradu radionica za građane “Ja (ni)sam moje tijelo!”

Tina najava
15.02.2019. 09:52; ; Početna / Lifestyle / Zdravlje / U srijedu u Zdravom gradu radionica za građane “Ja (ni)sam moje tijelo!”

U tjednu psihologije, koji se ove godine održava od 18.-24. veljače 2019. i ove smo godine pripremili radionicu za građane, a ovaj put je radionica namijenjena djevojkama i ženama… Naime u današnje vrijeme izloženi smo velikom broju pritisaka kako bi trebali izgledati – biti mršavi, mladi, lijepi, dotjerani… što može dovesti do nezadovoljstva vlastitim tijelom te se preliti na druge aspekte života… na radionici ćemo propitivati odnos prema vlastitom tijelu, prema sebi u cjelini te osnaživati samoprihvaćanje i samopoštovanje i sve one aspekte koji nam mogu biti podrška da se uspješnije nosimo sa svakodnevnim izazovima.

Broj polaznica radionice ograničen te je obavezna prijava na 091/4523350, 052/452335, [email protected] ili osobno radnim danom od 08,00 – 16,00h.

Radionica za djevojke i žene: JA (NI)SAM MOJE TIJELO!

Vrijeme i mjesto: Srijeda, 20.02. u 18,00h, Zdravi grad Poreč

Voditeljica: Tina Benčić, dipl. psiholog – profesor, psihoterapeut pod supervizijom

U današnje vrijeme izloženi smo velikom broju pritisaka kako bi trebali izgledati – biti mršavi, mladi, lijepi, dotjerani… što može dovesti do nezadovoljstva vlastitim tijelom te se preliti na druge aspekte života… na radionici ćemo propitivati odnos prema vlastitom tijelu, prema sebi u cjelini te osnaživati samoprihvaćanje i samopoštovanje i sve one aspekte koji nam mogu biti podrška da se uspješnije nosimo sa svakodnevnim izazovima.

Print Friendly, PDF & Email