NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

U Poreču osnovan Ski-klub Poreč-Parenzo

11.05.2006. 00:00; ; Početna / Sport i rekreacija / U Poreču osnovan Ski-klub Poreč-Parenzo
242IMG_2676w.jpg

Jučer u 19 sati održana je Osnivačka skupština Ski kluba Poreč-Parenzo. Za predsjednika kluba jednoglasno je odabran gosp. Tomislav Popović, sadašnji direktor Turističke zajednice Istre i zaljubljenik u skijanje.

Osnivačkoj skupštini je u ime predsjednika Sportske zajednice Grada Poreča prisustvao tajnik SZGP, gosp. Boris Hrast, a kao svojevrstan počasni član Skupštine bio je prisutan i jedan od pionira porečkog sporta i skijanja, gosp. Đani Šegon.

Kako je i sam predsjednik Kluba Popović naglasio, ideja o konačnom osnivanju Ski kluba pokrenuta je ponovno prije nekoliko mjeseci od strane prof. Marija Paljara, koji je ujedno i član predsjedništva kluba, da bi se konačno jučer, nakon dovršenih potrebnih priprema i dogovora, ideja i realizirala u osnivanju Ski kluba Poreč.

Članove Skupštine Kluba gosp. Popović je informirao s osnovnim ciljevima, a to je prije svega organizirani rad s djecom i promocija skijanja i ostalih sportova na snijegu na našem području. Pri tom je poseban naglasak na alpskom skijanju i snow-boardingu za što u našem gradu postoji i najveći interes.

Cilj je kluba u budućnosti stvoriti i takmičare na tim područjima, što zapravo bez obzira na činjenicu da smo grad na moru, ne bi trebao biti problem jer do najbližeg veećeg skijališta imamo manje od tri sata vožnje.

Predsjednik kluba najavio je studiozan rad na programu kluba, koji će biti prezentiran prije jeseni ove godine.

Čestitke i najbolje želje i sa strane uredništva porestina.info

Print Friendly, PDF & Email