NEWS

U Poreču održana radionica “Najčešće mentalne blokade kod žena u poduzetništvu i što s njima”

1
13.10.2023. 10:47; ; Početna / Gospodarstvo / U Poreču održana radionica “Najčešće mentalne blokade kod žena u poduzetništvu i što s njima”

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, Gordana Trošt-Lanča psihologinja, NLP majstorica i mindset mentorica s 22 godine iskustva u radu s pojedincima i grupama, ženama je govorila o najčešćim mentalnim blokadama u poduzetništvu.

Sudionice je uputila na koji način da svoj posao promatraju iz nove perspektive te tako lakše uklone mentalne blokade koje ih usporavaju ili sputavaju u poslovnom razvoju. Tijekom radionice imale su priliku promisliti o svojim ključnim uvjerenjima i osvijestiti njihov utjecaj na zadovoljstvo poslom i rezultate koje postižu. Mogle su prepoznati uvjerenja koja su odgovorna za njihove mentalne blokade te su u grupnom okruženju, kroz kreativne procese, definirale plan akcije za prevazilaženje tih blokada.

Održana radionica je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2023. koju već šestu godinu organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo.

Grad Poreč

 

Print Friendly, PDF & Email