U Funtani je održan spektakularni koncert dviju opernih diva Sandre Bagarić i Martine Tomčić uz klavirsku pratnju Darka Domitrovića

368248113_774102991389641_5810482727795229704_n
22.08.2023. 22:46; ; Početna / Kultura / U Funtani je održan spektakularni koncert dviju opernih diva Sandre Bagarić i Martine Tomčić uz klavirsku pratnju Darka Domitrovića

Uzbudljiva večer u Funtani dogodila se sinoć, kad su se na istoj pozornici susrele dvije neprikosnovene operne dive – Sandra Bagarić i Martina Tomčić.

Izvodile su arije i duete iz najpoznatijih opera i arije iz mjuzikla do prekrasnih hrvatskih pjesama, poput Nessun dorma (Turandot, G. Pucini), Život je lijep (Dundo Maroje), Ja ljubim (Tko pjeva, zlo ne misli), Tvoja zemlja (Vice Vukov), Duet mačaka (G. Rossini), Memory (Cats), Somewhere (West Side Story), Time to say goodbye (P. Sartori) i dr.

Njihove glasovne sposobnosti bile su zadivljujuće, sa sposobnošću da prenesu duboku emotivnu širinu svake izvedbe.
Vrhunac večeri bili su dueti dviju diva, gdje su njihovi glasovi harmonizirali na način koji je teško opisati riječima. Svaka nota je proživljena, svaka fraza ispričana s dubokom emocijom i strašću.
Kao da su njihovi glasovi plesali zajedno, stvarajući nevjerojatno snažan i emotivan doživljaj za sve prisutne. Nakon svake izvedbe, publika nije štedjela na ovacijama i pljesku, pokušavajući prenijeti svoju zahvalnost i divljenje.

Dvije dive su međusobno dijelile trenutke smijeha, dodajući poseban šarm večeri i pokazujući da su osim glazbene virtuoznosti, bile i pristupačne i bliske svojoj publici. Nakon finalnih nota, publika se jedva suzdržavala od ovacija koje su odjekivale trgom.

 

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email