NEWS
VALFRESCO 10/23S

Studio za izvedbene umjetnosti ”MOT 08” – NOVA SEZONA- NOVE PLESNE AVANTURE- NOVE TRENERICE- NOVI HEELS CLASS !

plakat upisi 2023_Page_1
23.08.2023. 09:15; ; Početna / Sport i rekreacija / Studio za izvedbene umjetnosti ”MOT 08” – NOVA SEZONA- NOVE PLESNE AVANTURE- NOVE TRENERICE- NOVI HEELS CLASS !

Ljeto je pri kraju, vrijeme je za povratak školske klupe! I vrtiće! Ali vrijeme je i za povratak/dolazak u plesnu dvoranu! I to porečkog Studija za izvedbene umjetnosti ”MOT 08”!

Možda je baš ova jesen stvorena za Tvoj prvi plesni korak, ulazak u svijet pokreta, ritma, muzike i plesa! A gdje bolje negoli u MOT-u!  Jer MOT znači: pokret, mig, kretnju i gestu! Dodajte tome glazbenu podlogu, profesionalno vođenje, puno smijeha i imate dobitnu kombinaciju! 

Bilo to strogo kao ”Soldier” ( vojnik ), ozbiljno kao ”Woman” ( Žena ), simpatično poput Medvjedića ili Pingvina, na Valovima ( Waves ) sjajne glazbe i odlične atmosfere, baš kao u Zemlji čudesa ( Wonderland ), MOTine  su jednostavno ”Simply the best” i baš svaki put ”The greatest showman”!!! Pokazalo je to i svako natjecanje s kojeg su se Motine za ove spomenute koregrafije vraćale okićene medaljama i nagradama! Ali i punog srca.

Pa zar to nije sjajna pozivnica za dolazak u Studio za izvedbene umjetnosti ”MOT 08”?!

Tim više što u ovu plesnu godinu krećemo još jači i bolji sa stručnim vodstvom i dvije nove trenerice! Garancija dobre zabave, sjajne ” radne” atmosfere i puno, puno gibanja, plesanja i smijeha naše su  trenerice Chiara Pisak, Hana Čekić, Aleksandra Hodak, Nina Cerin,  Karla Vukoja   i Ana Vukoja!

Chiara Pisak – odgojiteljica u vrtiću koja se ritmičkom gimnastikom i plesom počela baviti od sedme  godine. U udruzi Mot 08 već je kao srednjoškolka počela raditi kao pomoćna trenerica. Certificirana je instruktorica uz glazbu.

Hana Čekić – Odgojiteljica u vrtiću koja se ritmičkom gimnastikom bavila od svoje 4. godine. U Poreču  je završila osnovnu i  plesnu školu te paralelno pohađala osnovnu glazbenu školu. U Zagrebu je završila srednju školu suvremenog plesa Ana Maletić smjer edukator.

Aleksandra Hodak – plesom se bavi od  pete godine (folklor, moderan ples, cheerleader..itd). Od 17-e godine radi kao voditeljica i koreografkinja u raznim udrugama, uključujući MOT 08.

Karla Vukoja –  Ritmičku gimnastiku je trenirala deset godina, ostvarila je zapažene rezultate na natjecanjima.

Nina Cerin – Plesom se počela baviti od svoje osme godine. Uz svakodnevne treninge, puno rada i truda ostvarila je uspješne rezultate na raznim međunarodnim plesnim natjecanjima. Više puta je osvojila specijalne nagrade žiria radi svojih plesnih postignuća, a sada svoje znanje rado prenosi mlađima.

Ana Vukoja  nakon 12 godina treniranja i sama postaje trenerica ritimičke gimnastike. Završila je  Kineziološki fakultet  u Zagrebu. Trenerica u Poreču i Zagrebu još od srednjoškolskih dana.

Sve one pomno prate svaki korak, svaki pokret MOT-ovih plesačica, od onih najslađih i najmlađih koje tek trebaju stupiti na kazaliište daske do onih ozbiljnih i iskusnih. Naše trenerice  kroz ples i zabavu kod djece razvijaju koordinaciju, vještine kretanja,  potiču maštu i pretvaraju plesnu dvoranu u pravi  magičan prostor!

I jesi zainteresiran/a? Želiš plesati? Pomalo i glumiti? Naučiti nešto novo?  I pri tome uživati?

Tvoja adresa je upravo porečki Mot 08!!! Prepustite se novoj plesnoj avanturi naših trenerica!

I da, na plesnim radionicama dobrodošli su mališani već d 3,5! Ali gornja starosna granica- ne postoji! Mame, tete, pa i none, dobro ste došle!!  Ali to nije sve! 

Od ove godine nudimo nešto sasvim novo – prvi put u Poreču– Heels class – ”Basic heels”

Zbog velikog interesa uveli smo  ”Ples na štiklama”! Namijenjen je djevojkama i ženama koje nisu nikad plesale, ali isto tako i iskusnim plesačicama koje žele naučiti pravilnu tehniku u štiklama, profinjenosti pokreta, ženstvenosti i elegancije. Na treningu se uči  držanje, hod te par osnovih elemenata high heels-a. Ti se elementi  međusobno povezuju  te se kombinira sa plesnim elementima. Na classu se također razgibava, opušta, odrađuje trening snage, a što je najbitnije i uživa.

Prijave za “Basic heels” traju do kraja rujna a class počinje početkom listopada.  A trenerica? Njezino ime nek još neko vrijeme ostane tajnom 😉

       Dakle, što čekate? Male, velike, djevojčice, cure, žene:  vrijeme je za ples! Sad! Sutra! Dobro, u rujnu! Ali prvo- upisi!

 Čekamo te  u utorak  05.09.2023    od 17.00 do 19.00  na „Dan otvorenih vrata“   na adresi Studija za izvedbene   umjetnosti ”MOT  08”,   Karla Huguesa 26/B,  Poreč   ili nam se javi ONLINE  putem linka https://upisi.mot08.hr .

 Za sve informacije , uključujući i o ”High Heels” ,  slobodno se obratite predsjednici Udruge Silviji Szabo Jurišević  na broj telefona: 091/206 2922.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email