NEWS

U Dječjem ljetnom kampu DND-a oslobođeno nekoliko mjesta za djecu koja su završila treći i četvrti razred

Valamar i DND Poreč
21.06.2024. 12:25; ; Početna / Obavijesti / U Dječjem ljetnom kampu DND-a oslobođeno nekoliko mjesta za djecu koja su završila treći i četvrti razred

Završeni su redovni upisi u Dječji ljetni kamp u organizaciji Društva “Naša djeca“ Poreč. Nakon formiranja grupa, uplata akontacija kojima je potvrđen upis djece te povratnih informacija roditelja s liste čekanja, oslobođeno je nekoliko mjesta za djecu koja su završila treći i četvrti razred osnovne škole (grupa C).

Zainteresirani roditelji mogu se javiti DND-u Poreč e-mailom ([email protected]) i u prijavi navesti ime i prezime djeteta, datum rođenja i završeni razred, željenu smjenu (prva smjena – od 8. do 20 srpnja, druga smjena – od 22. srpnja do 3. kolovoza i treća smjena – od 5. do 17. kolovoza) te svoj broj mobitela.

Prijave će trajati do popunjenja mjesta, a najkasnije do utorka, 25. lipnja.  Prednost upisa imaju djeca s prebivalištem na području Grada Poreča – Parenzo, kojoj boravak u Dječjem ljetnom kampu 2024. sufinancira Grad Poreč – Parenzo.

 

Print Friendly, PDF & Email