NEWS

Predstavnici i stanari Poduzetničkog inkubatora Poreč predstavili svoje aktivnosti kolegama iz središnje Istre

IMG_20240611_120038
21.06.2024. 12:59; ; Početna / Gospodarstvo / Predstavnici i stanari Poduzetničkog inkubatora Poreč predstavili svoje aktivnosti kolegama iz središnje Istre

Poduzetnički inkubator Poreč uključio se u Erasmus+ projekt Razvojne agencije Srce Istre “Participativno upravljanje poduzetničkom infrastrukturom: mladi poduzetnici u dijalogu s donositeljima odluka”. U okviru toga su direktorica i stanari Poduzetničkog inkubatora Poreč ugostili predstavnike poduzetnika i donositelja odluka s područja Grada Pazina i općina središnje Istre, te projektne partnere. 

Bila je to prilika za promociju, razmjenu iskustva i uspostavu suradnje. Projekt je predstavila Petra Pekica, direktorica Razvojne agencije Srce Istre. Nakon toga je direktorica Poduzetničkog inkubatora Poreč Morena Mičetić prikazala ulogu koju porečki inkubator ima u razvoju poduzetništva na području Poreča i Poreštine, te kako je nastao i kako funkcionira ulazak i rad „stanara“. Nakon toga su uslijedile prezentacije stanara. Svoje djelatnosti i viziju daljnjeg razvoja Poduzetničkog inkubatora Poreč predstavili su: Vedrana Jehnić (VERDI, obrt za računovodstvo), Karmen Kalčić (HISTRIA CAPITAL D.O.O.), Sandi Legović (REVOLTE D.O.O.),  Vedran Jambrešić i Kristijan Benić (MATRIX REAL ESTATE D.O.O.).

Gosti iz Pazina, predstavnici Grada Pazina, Udruženja obrtnika Pazin, Centra za mlade Alarm Pazin, poduzetnika, obrtnika i dužnosnika općina, zatim su razgledali prostore Poduzetničkog inkubatora Poreč, nakon čega je uslijedio razgovor o mogućnostima daljnje suradnje. 

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email