NEWS
HALF MARATON S

U Červar Portu otrovan pas, policija započela istragu: dojave o više otrovanih životinja

29.01.2019. 12:36; ; Početna / Crna kronika / U Červar Portu otrovan pas, policija započela istragu: dojave o više otrovanih životinja

(iPress) Porečka je policija jučer zaprimila prijavu 31-godišnjakinje o trovanju psa. Naime, žena je na javnoj površini u Ulici Agava u Červar Portu šetala psa koji je pojeo nepoznatu plavu tvar. Budući da je posumnjala da je riječ o otrovu, odvela je psa veterinaru koji mu je pružio zdravstvenu pomoć te je utvrdio da se radi o trovanju.

Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti ovog događaja i tragaju za nepoznatim počiniteljem, a izvidi se provode i temeljem saznanja s internetskih portala o trovanju pasa i mačaka u okolici Poreča.

Policijska uprava istarska upozorava građane da budu oprezni prilikom šetnje pasa te da ne puštaju svoje ljubimce s povodca. Ujedno pozivamo građane ukoliko uoče sumnjive tvari da ih ne diraju, već da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192. Također, ukoliko pas pojede sumnjivu tvar te pokazuje simptome trovanja, pozivamo vlasnike da obavijeste policiju kako bi se sumnjiva tvar izuzela te da svoje kućne ljubimce odmah odvedu veterinaru.

(iPress)

Print Friendly, PDF & Email