NEWS
valfresco

Stolnotenisači Tara nastupili na Otvorenom stolnoteniskom turniru za mlađe kategorije u Pazinu

DSC006371-1548742704678
foto: tar-vabriga.hr
29.01.2019. 12:46; Učitavanja: 113; Početna / Novosti / Okolne općine / Stolnotenisači Tara nastupili na Otvorenom stolnoteniskom turniru za mlađe kategorije u Pazinu

U nedjelju, 27.01.2019. godine, u novoj sportskoj dvorani u Pazinu, održan je treći po redu Otvoreni stolnoteniski turnir za mlađe kategorije koji je okupio blizu pedesetak natjecateljica i natjecatelja u četiri uzrasne  kategorije.

Stolnoteniski klub „Tar“ ovoga puta nastupio je u dvije kategorije sa ukupno pet svojih članova. U kategoriji Najmlađih kadeta nastupio je Dominik Maršić koji je odličnom igrom i plasmanom u polufinale natjecanja još jednom pokazao da je u samom vrhu najmlađih kadeta Istre.

Osvajanjem brončanog odličja Dominik je učvrstio svoje mjesto među osam najboljih u županiji, a već idućeg vikenda nastupiti će i u Rijeci na 4. regijskom otvorenom turniru koji vodi direktno među osam najboljih regije.
U kategoriji Mlađih kadeta nastupili su Ivan Filipović, Danijel Filipović, Teo Maršić i Lucas  Miljanović.  
Najuspješniji među njima bio je Ivan Filipović koji se nakon prolaska skupine plasirao u polufinale i ostvario odličan uspjeh i brončano odličje dok se ostali članovi STK „Tar“ nažalost nisu uspjeli plasirati u glavni žrijeb turnira.
Priliku za novim uspjesima najmlađi stolnotenisači  imaju već idući vikend u Srdočima  pokraj Rijeke, gdje će se prema kalendaru natjecanja održati  4. Otvoreni regijski turnir za najmlađe kategorije koji u konačnici vodi u TOP 8 regije, dok je istog dana na rasporedu i kvalifikacijski turnir za seniorke i seniore regije koji vodi na  prvenstvo Hrvatske.

STK Tar

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email