NEWS
LUTRIJA T

Tikas: Sada je mnogo lakše, atmosfera je pozitivnija

09.09.2016. 19:09; ; Početna / Sport i rekreacija / Tikas: Sada je mnogo lakše, atmosfera je pozitivnija
2016-09-09_19h07_27

Nakon dva loša rezultata, poraza u Sisku i gotovo pa debakla u Poreču protiv Vinogradara, Jadran je kod HAŠK-a upisao pobjedu koja bi im mogla sezonu odvesti prema mirnoj sredini. U subotu u Poreč stiže desetoplasirana momčad lige.

Dugo Selo je respektabilan protivnik. U prošlom kolu porazili su Trnje sa 1:0, a već godinama predvodi ih iskusni napadač Emanuel Benković, koji je i presudio spomenutu utakmicu.

Dobra vijest za Porečane je kazna „desetki“ Dugog Sela, Dinu Ivančeviću, koji je dosad bio standardni igrač kluba. No, ne treba ih se bojati previše, jer Dugo Selo je također gostovalo kod HAŠK-a, ali su za razliku od Porečana, oni minimalno poraženi, bilo je 2:1 za domaćina u prvom kolu.

U Zagrebu je, uz fantastičnog Kepčiju, vrlo raspoložen bio i Denis Tikas, polivalentni igrač Porečana: „Da, nakon prve pobjede mnogo je lakše. Uzdrmao nas je onaj poraz od Vinogradara, nekako smo se raspali u pet minuta u drugom poluvremenu. Ali, pokazalo se da je taj poraz ustvari bio lijek koji nas je vratio u život, sada je atmosfera puno pozitivnija.“

O Dugom Selu znaju Porečani ponešto: „Da, netko ih je bio gledati pa su nam proslijeđene informacije. Znamo da im za sutra nedostaje jedan važan igrač i da im se igra uvelike okreće prema tom napadaču Benkoviću. No, mi moramo odigrati ozbiljno i hrabro. Očekujem pobjedu sutra, na bod ne bih pristajao. Vani što uhvatimo – uhvatimo, ali doma moramo uzimati bodove.“

Elvis Uravić, istrasport.eu

2016-09-09_19h07_15

NAJAVA TREĆA HNL ZAPAD – 4.KOLO
GLAVNI SUDAC POMOĆNI SUDAC – 1 POMOĆNI SUDAC – 2
Darko JURČEVIĆ Igor BAHUN Stjepan NOVOSEL
Cetingrad Rijeka Kamanje
DELEGAT   POREČ
Jelena JURIĆ SRC Veli Jože
Kastav 10.09.2016 – 17:00
NK JADRAN -:- NK DUGO SELO

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email