NEWS
HALF – s

Studio za izvedbene umjetnosti „ MOT 08“ plesnim programom na Trgu slobode obilježio je  Dan grada

01.05.2022. 09:56; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Studio za izvedbene umjetnosti „ MOT 08“ plesnim programom na Trgu slobode obilježio je  Dan grada
IMG_2537

Jučer, u subotu  30.04.2022. Trg Slobode je bio u veselom  plesnom raspoloženju.

Povodom obilježavanja Dana grada Poreča, Studio za izvedbene umjetnosti „ MOT 08“   u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem i Gradom Porečom kratkim plesnim programom obilježio je  Dan grada Poreča.

Nastupale su sve skupine Studija koji su marljivo tokom ove izazovne godine trenirali.

Prvi nastup su imale i djevojčice od 4 godine iz najmlađe skupine „Stars“ koje su sa svojom plesnom točkom „Lollipop“ raznježile publiku i zasluženo dobile veliki pljesak.

Skupina  „Dolls „  izvela je koreografiju „Male sirene“ i oduševile su publiku izvedbom i kostimima. Skupina  „Diamonds“ se predstavila sa koreografijom „Storm“ .  Skupina „ Divas „ dotakla je srce publike izvedbom koreografije „Photograph“. Iskusna skupina „Angels“ koja iza sebe ima već dosta nastupa predstavila se sa novom koreografijom „Mercy“  i dokazala da jednostavno uživaju u svakom plesnom pokretu.

Najstarija skupina „Infinity“ predstavila se sa dvije koreografije „Always remember us this way“ i „Woman“ i zadivila publiku svojom izvedbom.

Osim plesnih skupina, svoje koreografije su predstavile i tri solistice. Nika Jurišević je izvela koreografiju „Because of you“ .  Antonia Sudaš se predstavila sa koreografijom „Mamma Mia“ dok se solistica  Sandra Bošković predstavila sa koreografijom „Easy on me“

Velika zahvala iz Studija ide i voditeljicama Aleksandri Hodak  i Chiari Pisak koje su vrijedno radile sa djecom kroz cijelu školsku godinu, unatoč pandemiji.

Zahvala ide i Pučkom otvorenom učilištu Poreč, Gradu Poreču i svim roditeljima koji su nesebičnim pomaganjem i volontiranjem pomogli u radu Udruge.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email