Stolnotenisačima Jadrana pripala pobjeda protiv Matulja. Najmlađi osvojili medalje na Otvorenom prvenstvu županije

9
16.11.2021. 11:15; ; Početna / Sport i rekreacija / Stolnotenisačima Jadrana pripala pobjeda protiv Matulja. Najmlađi osvojili medalje na Otvorenom prvenstvu županije

Prošloga vikenda muška ekipa STK Jadrana otišla je na gostovanje u Matulje kod STK Matulji.
Za STK Jadran su nastupili: Ivan Jardas, Leon Španić i Marino Augustinović i kao rezerva Luka Otočan.

Dečki su pokazali totalni fokus gdje se je vidjelo već iz prvog meča gdje Jardas laganom pobjedom od 3-0 pobjeđuje Kršovnika. Nakon toga Španić vodi 2-0 protiv Matijevića, ali Španić se opušta i dopušta Matijeviću da se vrati u meč s rezultatom 2-2. Španić nakon toga odlučio je prebaciti u drugu brzinu i odigrava odličan peti set i donosi novu pobjedu Jadranu.

Augustinović tada se susreće s Semionom koji radi svoga stila igre je neugodan protivnik i Augustinović se ne snalazi protiv njega i gubi rezultatom 3-0. Dolazimo do igre parova te Jardas i Španić su dosta spremniji na Semiona koji igra u paru s Kršovnikom te donose novu pobjedu.

Točku na i te konačan rezultat od 4-1 postavio je Španić s pobjedom od 3-0 protiv Vidovića. Dečki su trenutno na prvom mjestu na ljestvici jer je STK Maestral s utakmicom manje. Priliku da zadrže prvo mjesto imaju već ovu subotu (20.11) jer im u goste dolazi STK Maestral. Curama u goste dolazi HSTK Velika Gorica i STŠK Dugo Selo. Zaželimo im svima sreću za uspješan vikend.

Proteklog vikenda u organizaciji stolnoteniskog kluba Vrsar održan je prvi turnir Istarske županije za početnike. U kategoriji klinci prvo mjesto osvojio je Lukež Orlando iz Brovinja dok je drugo i treće mjesto pripalo Rajko Dijegu i Rajko Davidu koji su novi članovi STK Jadrana. Kod klinceza prva tri mjesta osvojile su mlade članice STK Jadrana:

  1. Radošić Rajna
  2. Gostojić Strani Megi
  3. Novak Ciara

U konkurenciji najmlađih kadetkinja prvo mjesto osvojila je Sara Lozančić, članica Jadrana dok je drugo mjesto pripalo također članici Porečkog Jadrana, Kijari Bednaić, dok je treće mjesto zauzela članica Brovinja Fonović Marija Lucija.

Print Friendly, PDF & Email