NEWS
Adriatic sredina

Stolnotenisačice Jadrana upisale pobjedu i poraz, a stolnotenisači pobjedu protiv STK Pazina

2021-10-11_09h30_21
11.10.2021. 09:33; ; Početna / Sport i rekreacija / Stolnotenisačice Jadrana upisale pobjedu i poraz, a stolnotenisači pobjedu protiv STK Pazina

Stolnotenisačice Jadrana u trećem kolu 1. Hrvatske lige Zapad su gostovale u Svetoj Nedjelji kod istoimenog domaćina te ostvarile pobjedu rezultatom 4 – 1. U drugom susretu trećeg kola su igrale u Samoboru kod istoimenog domaćina, gdje su poražene rezultatom 4 – 0. Za Jadran su nastupile sljedeće igračice: Matea Arlović, Victoria Pustaj, Kiara Bednaić i Sara Lozančić.

Cure su polovično odradile vikend ali su upisale prvu pobjedu ove sezone što će sigurno podignuti samo pouzdanje ekipe. U slijedećem kolu stolnotenisačice dočekuju ekipu Uranije iz Baške Vode. Susret će se održati 23.10-og u dvorani Žatika s početkom u 11 sati.

Muški dio ekipe je dočekao igrače STK Pazina na domaćem terenu u dvorani Žatika te slavio rezultatom 4 – 1. Marino Augustinović je upisao pobjedu pojedinačno i u paru s Leonom Španićem gdje je Leon i ostvario dvije pobjede u pojedinačnim mečevima te i tako donio konačnu pobjedu. Luka Otočan je upisao jedini poraz domaće ekipe gdje ga je nadvladao najbolji igrač STK Pazina Orbanić Mauro.

Za dečke slijedi sada pauza ovaj vikend gdje će je iskoristiti za nove pripreme pošto 23.10-og u dvorani Žatika imaju gradski derbi protiv STK Vrsara.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email