“Staro nogometno igralište” – Javna rasprava o Prijedlogu Izmjena i dopuna DPU-a u Poreču

27.06.2016. 09:21; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / “Staro nogometno igralište” – Javna rasprava o Prijedlogu Izmjena i dopuna DPU-a u Poreču
grad-logo

Javna rasprava provest će se od 4. srpnja do 18. srpnja 2016. godine. Javno izlaganje provest će se u utorak, dana 5. srpnja 2016. godine u Velikoj vijećnici Gradskog vijeća Grada Poreča – Parenzo, Poreč, Obala M.Tita 5, s početkom u 18 sati.

Javni uvid u prijedlog Izmjena i dopuna Plana omogućava se u Upravnom odjelu za prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Poreča, Poreč, Obala M.Tita 5, svakog radnog dana od 8 – 11 sati.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Izmjena i dopuna Plana mogu se, do dana zaključenja javne rasprave, podnositi :

– upisom u knjigu primjedbi u Upravnom odjelu za prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Poreča,

– upisom u zapisnik o javnom izlaganju,

– dostavom putem pošte na adresu Grad Poreč, Upravni odjel za prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Poreč, Obala M.Tita 5,

– dostavom putem e-mail-a [email protected]

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Izmjena i dopuna Plana koji nisu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom, te adresom podnositelja, neće se uzeti u obzir prilikom pripreme Izvješća o javnoj raspravi.

Print Friendly, PDF & Email