NEWS
HALF MARATON S

KOŠARKAŠKI KLUB POREČ ZA KRAJ USPJEŠNE SEZONE ORGANIZIRAO DRUŽENJE DJECE, RODITELJA, TRENERA I UPRAVE

Pozdravni govor predsjednika kluba Nenada Ferenčića
26.06.2016. 17:02; ; Početna / Sport i rekreacija / KOŠARKAŠKI KLUB POREČ ZA KRAJ USPJEŠNE SEZONE ORGANIZIRAO DRUŽENJE DJECE, RODITELJA, TRENERA I UPRAVE

Košarkaški klub Poreč odradio je još jednu dugačku i uspješnu sezonu. Nakon što su prethodne sezone postavljeni temelji za dobar i kvalitetan rad klub se i ove sezone nastavio razvijati u dobrom smjeru. Najveći uspjeh ove godine je povećanje broja djece, pogotovo onih najmlađih, što je pokazatelj dobrog rada.

Početak sezone obilježen je odlaskom na utakmicu Europskog prvenstva Hrvatska-Slovenija u Zagrebu. Uz redovna ligaška natjecanja djeca su sudjelovala na četiri turnira: Sončkov dan u Novoj Gorici, Božićni turnir u Poreču, Otvoreno prvenstvo Hrvatske u Pazinu i Ljetni turnir u Novigradu. Posebno izdvajamo osvajanje prvog mjesta generacije 2002/03 na „Sončkovom danu“. Klub se natjecao u četiri kategorije: minibasket (U10), dječaci (U11), mlađi kadeti (U13) i kadeti (U15). Kadeti su se uspjeli plasirati među četiri najbolje ekipe. Vrhunac natjecateljske sezone priredila je ekipa dječaka koja je osvojila treće mjesto i donijela broncu u Poreč.

Kao nagradu djeci i roditeljima, Uprava i treneri kluba organizirali su završno druženje za roditelje i djecu uz prigodan program. Predsjednik kluba Nenad Ferenčić i dopredsjednik Alen Benković kao roštilj majstori pobrinuli su se da svi uživaju u gurmanskim delicijama, a djeci su podijeljeni i prigodni darovi: diplome i majice kluba s njihovim prezimenom na leđima. Roditelji i djeca napravili su predivnu gestu kada su trenerima uručili darove u znak zahvalnosti za rad s djecom. Kako klub ove godine obilježava 40 godina rada, jedan od osnivača i dugogodišnji djelatnik kluba Edi Jelenich dobio je nagradu za doprinos razvoju porečke košarke. Klub mu se ovom prilikom zahvaljuje na svemu što je učinio za razvoj košarke u našem gradu.

Košarkaški klub Poreč zahvaljuje se svoj djeci i roditeljima na odazivu. Veseli i činjenica što se druženju odazvala Adriana Pavković, bivša igračica i kapetanica ženske ekipe KK Poreča koja je svojim angažmanom učinila puno za razvoj košarke u gradu. Osim kompletnoj Upravi kluba, zahvale idu trenerici Marini Pavković i treneru Denisu Biliću na velikom angažmanu u organizaciji druženja.

Košarkaški klub Poreč nastavlja s aktivnostima preko ljeta. Svi koji žele trenirati košarku i uživati u kraljici igara, pozvani su da se jave treneru Igoru Valiću na broj: 098 9245659 te na službeni mail: [email protected].

D. Balaž

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email