NEWS
HALF MARATON S

Spot “Ruke gore”, porečkog banda Tacoor nominaran za najbolji hip-hop spot regije u protekle dvije godine

amva_2020
03.03.2021. 10:11; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Spot “Ruke gore”, porečkog banda Tacoor nominaran za najbolji hip-hop spot regije u protekle dvije godine

Odlukom stručnog žirija, spot “Ruke gore” porečkog Tacoora, izabran je među deset najboljih hip hop spotova protekle dvije godine, na području regije.

U ovom odabranom društvu našli su se i Vojko V, Ajs Negrutin, Edo Majka, Sajsi MC, Smoke Mrdeljano, Alejandro Buendija i drugi. U konkurenciji za 16 kategorija bilo je prijavljeno preko 3000 radova. Veliko je to priznanje za porečki band Tacoor, jer su se spotovi birali sa područja cijele bivše države, a uzimani su obzir svi radovi koji su nastali u periodu od 2018-2020. Tacoor je već mjesecima u studiju u Vrvarima, gdje marljivo završavaju svoj prvi album. Producent je Davorin Poropat, a album bi za Croatia Records, trebao izaći do kraja godine.

Gledatelji tv kanala Muzzik, RTS 3, CMC, RTS Muzika, OKK moći će se u posebnim emisijama podsjetiti na ostvarenja izvanredne regionalne video produkcije.

Ukoliko ih lokalpatriotski želite podržati svojim glasom, možete to učiniti na linku: https://amva2020.muzzik.tv/srp/hip-hop-video/?fbclid=IwAR0MypN-ErpgFEY8boON0Vt1VIoi6nxaaI-cuNspwrbvDnEKK6oozvPcMTI

Print Friendly, PDF & Email