NEWS

Rukomet: izvješće sa utakmice Crikvenica : Poreč (29:40)

25.09.2005. 00:00; ; Početna / Sport i rekreacija / Rukomet: izvješće sa utakmice Crikvenica : Poreč (29:40)

Suci: Damir Sarajlić (Velika Gorica) i Gordan Vukušić (Zagreb)

Nadzornik: Josip Miškulin (Zagreb)

CRIKVENICA:Viktor Gigov, Igor Montanari 2, Bojan Pezelj 11 (4), Marko Vidović 1, Pavo Zupan, Mirjam Horvat 1, Egon Paljar 2, Alvaro Načinović 5, Davor Šunjić 4, Dalibor Prokopić 2, Sanjin Jelovac, Marin Mišković, Marin Rukavina 1 i Igor Dokmanović

POREČ: Valter Matošević (9), Saša Ilić, Saša Borotić 1, Vedran Mataija 3, Stevan Popov 5, Tomislav Matošević 6, Aleksandar Beaković, Dean Turković 7 (5), Krešimir Maraković 8, Mario Šporčić 1, Elvis Laković 2, Boris Lisica 4, Goran Gorenac 3 (2) i Vedran Šimunović (3).

Vodstvo gostiju 0:3 u 8 minuti, nije stvorilo pomutnju u ekipi "Crikvenice" već su se relativno brzo snašli i smanjili zaostatak, da bi u 14-oj i izjednačili. Porečani ipak ponovno bježe na 7:10 u 20-oj, da bi tada u razmaku od samo 25 sekundi promašili dvije kontre najprije preko Vedrana Mataije, a odmah potom zakazao je Stevan Popov. Slijedi period ravnopravne igre, a domaćin u posljednjim sekundama poluvremena ima prigodu smanjiti zaostatak na samo dva pogotka; porečani kradu loptu, a Vedran Mataija u protunapadu sada ne griješi. Početak drugog poluvremena bolje otvaraju domaćini, smanjuju na 3 razlike i imaju mogućnost doći na 2, srećom ne uspijevaju i tada nezaustavljivo kreću Maraković i društvo; na svaki pogodak domaćina uzvraćaju serijom od 3 pogodaka, pa na semaforu stoji 20:32, a igra se tek 45-a minuta. Trener Ilić sada koristi priliku odmoriti udarnu sedmorku, ali ostavlja u igru Marakovića i Popova, da bi 5 minuta kasnije i njih zamijenio. Svi igrači koriste ukazano povjerenje, a vratar Šimunović pokazuje da je u dobroj formi. Riječ-dvije i o izvođenju najstrože kazne. Sedmerci su već godinu dana veliki problem našoj ekipi. Ovoga puta je učinak bio stopostotan, Dean Turković 5 puta, te Goran Gorenac 2 puta, jednostavno nisu dali vratarima Dokmanoviću i Gigovu mogućnost da se istaknu.

Aleksandar Benčić , RK Poreč

Print Friendly, PDF & Email