Protekle subote dvije osobe teže ozlijeđene u prometnoj nesreći kod Vabrige

07.09.2020. 15:10; ; Početna / Crna kronika / Protekle subote dvije osobe teže ozlijeđene u prometnoj nesreći kod Vabrige

U subotu, 5. rujna oko 11.40 sati, u naselju Vabriga dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. Nesreća se dogodila kada je 23-godišnji policijski službenik upravljao službenim automobilom Ford kolnikom županijske ceste 5037 iz smjera Tara prema turističkom naselju. Dolaskom do raskrižja s Turističkom ulicom, policijski službenik je započeo skretati u lijevo, bez da je prethodno propustio motocikl Yamaha, austrijske registarske oznake, koji je dolazio iz suprotnog smjera, a koji je zadržavao smjer kretanja. U tom trenutku, automobil se sudario s motociklom, kojim je upravljao 71-godišnji austrijski državljanin te su vozač motocikla i njegova 71-godišnja suputnica, također austrijska državljanka, pali na tlo.

Zbog zadobivenih ozljeda, vozač motocikla i suvozačica su prevezeni u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da su teže ozlijeđeni te su nakon pružene liječničke pomoći pušteni na kućnu njegu. Protiv 23-godišnjaka se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu radi izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

(rex)

Print Friendly, PDF & Email