NEWS

Projekt učenika TUŠ-a Antona Štifanića nagrađen od strane Ministarstva turizma i sporta na Danima hrvatskog turizma

Zero waste 2
11.11.2023. 22:17; ; Početna / Lifestyle / Ekologija / Projekt učenika TUŠ-a Antona Štifanića nagrađen od strane Ministarstva turizma i sporta na Danima hrvatskog turizma

Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč nagrađena je u petak 10. studenog 2023.  od strane Ministarstva turizma i sporta za projekt Zero Waste Raising Awareness Kit zajedno sa Strukovnom školom Eugena Kumičića iz Rovinja iz programa Promocija i jačanje strukovnih zanimanja za turizam.

Priznanje je učenicima i mentorici uručila osobno ministrica turizma Nikolina Brnjac na Danima turizma koji su se održali u hotelu Lone u Rovinju.
Čestitke učenicima 4.htt koji su sudjelovali u projektu, mentorici Ljiljani Badrov Frleta i suradnici Tanji Radetić Zidarić, također koordinatorici projekta Tanji Ranić Rovis.

Naši učenici Isabella Škornja i Anthony Kvesić prezentirali su projekt na engleskom i hrvatskom jeziku zajedno s kolegama iz rovinjske škole, te dobili sve pohvale.
Naš je učenik Anthony Kvesić ujedno i osmislio slogan za projekt “Recikliraj i bolju budućnost biraj”.

Tijekom projekta učenici i mentori izvrsno su surađivali s kolegama iz Strukovne škole Eugena Kumičića Rovinj, zahvaljuju na suradnji te raduju se budućim zajedničkim projektima.

Tatjana Gulić Pisarević, prof.
Ravnateljica

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email