NEWS

Priveden zbog preprodaje droge

27.07.2023. 13:26; ; Početna / Crna kronika / Priveden zbog preprodaje droge
300DROGZA.jpg
Porečka je policija 25. srpnja oko 20,40 sati na parkirališnom prostoru u Funtani zatekla 26-godišnjeg slovenskog državljanina koji je prodavao drogu 32-godišnjaku.
 
Tijekom postupanja, 26-godišnjak se pokušao udaljiti sa mjesta događaja te je pružao otpor. Policijski službenici su nad njime primijenili sredstva prisile te je u događaju lakše ozlijeđen.
 
Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je slovenski državljanin 36-godišnjaku prodao 110 grama marihuane, te je 36-godišnjak prekršajno kažnjen sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga.
 
Policijski službenici su temeljem naloga nadležnog suda tijekom jučerašnjeg dana obavili pretragu stana kojeg koristi osumnjičeni 26-godišnjak. Tijekom pretraga pronašli su 1.179 grama marihuane i 68 grama kokaina. Također su pronašli i digitalnu vagu, sredstva za pakiranje droge i novac za koji se sumnja da potječe od preprodaje droge.
 
Policija je oduzela drogu i pronađene predmete, a obzirom je utvrđena sumnja da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, protiv 26-godišnjaka se podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.
 
I.P.
 
Print Friendly, PDF & Email