NEWS
Best of Poreč

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST povodom fizičkog nasrtaja vijećnika F. Picca (IDS) na vijećnika D. Prgića (HDZ) na 32. sjednici GV-a Grada Poreča-Parenzo

14642410_1166239353455222_2400996354829299375_n
15.10.2016. 23:52; ; Početna / Politika / PRIOPĆENJE ZA JAVNOST povodom fizičkog nasrtaja vijećnika F. Picca (IDS) na vijećnika D. Prgića (HDZ) na 32. sjednici GV-a Grada Poreča-Parenzo

GO SDP-a Poreč osuđuje svaki oblik nasilja, a primjer nasilja koji se desio tijekom sjednice Gradskog vijeća Grada Poreča-Parenzo, kada je gradski vijećnik IDS-a Fabrizio Picco fizički nasrnuo na gradskog vijećnika HDZ-a Dražena Prgića, ističemo krajnje neprimjerenim .

Pozdravljamo IDS-ovo ograđivanje i osudu vlastitog člana, u čvrstom uvjerenju da će njihove buduće aktivnosti spriječiti svaki oblik političkog nasilja, osobito u Gradskom vijeću Grada Poreča- Parenzo.

Osobitu pozornost skrećemo na kvalitetu vođenja sjednica GV-a jer ocjenjujemo da Predsjednik GV-a može, poštujući odredbe Poslovnika o radu, prevenirati događanja koja nisu u skladu sa europskim demokratskim principima te na taj način u bitnome poboljšati funkcioniranje GV-a.

GO SDP-a Poreč se zalaže za promicanje demokratskih i europskih vrijednosti te predlaže da se organizira mala škola demokracije i europskih vrijednosti među učenicima osnovne škole jer vjerujemo da se osnove kulture trebaju usađivati djeci, od najranije dobi.

GRADSKI ODBOR GRADSKE ORGANIZACIJE SDP-a POREČ

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani