Prijem kod gradonačelnika za porečke odlikaše i osvajače Oskara znanja

1 zajednicka
06.07.2023. 00:02; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Prijem kod gradonačelnika za porečke odlikaše i osvajače Oskara znanja

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić održao je prijem za učenike osmih razreda porečkih osnovnih škola koji su svih osam razreda prošli s uspjehom 5.0., te dobitnika Oskara znanja. Prijemu su se pridružili i mentori, odnosno, razrednici učenika te ravnateljica te djelatnice gradskog Upravnog odjela za društvene djelatnosti.

– Prijem je prilika da se ovim talentiranim i nadasve vrijednim mladim ljudima čestita na ostvarenim uspjesima, na ponos cijele zajednice. Cijelo osnovnoškolsko obrazovanje završiti s 5.0 prosjekom zahtijevalo je rad i trud tijekom svih godina, a mi smo ponosni da u svom gradu imamo takve mlade ljude, koji nerijetko ostvaruju odlične rezultate i u sportu ili glazbi., čestitao je gradonačelnik odlikašima.

Nagrađeni odlikaši dobili su gradske zahvalnice kao i prigodne poklon bonove u vrijednosti od 120 eura koji mogu iskoristiti u poslovnici Svijet medija, dok je dobitnik hrvatskog Oskara znanja dobio bon u vrijednosti 150 eura. Dodjela zahvalnica i nagrada bila je i odlična prilika da se s odlikašima porazgovara o planovima za budućnosti i njihovim ambicijama, te slobodnim aktivnostima. Druženje je proteklo u vrlo ugodnoj i opuštenoj atmosferi, u kojem su odlikaše dodatno pohvalili i svi njihovi razrednici i ravnateljica, naglasivši da su nerijetko pozitivan primjer i drugoj djeci, te da su aktivni i kao volonteri koji su spremni uvijek pomoći.

Nagrađene učenice i učenici su Lena Benković, Petar Brajković, Ivan Jurcan, Ruben Ray Zdjelar, Sara Đukić, Klara Gulić, Renée Mahne I Lana Sabo, dok je dobitnik hrvatskog Oskara znanja Gianluca Vukoja, koji je ove godine državni prvak u talijanskom jeziku pod mentorstvom prof. Indire Miljenović.

Grad Poreč

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email