NEWS
VALFRESCO-S-1123
DIP2023-TOP

Slavoljub Katančević novi predsjednik Lions Cluba Poreč

DSC_0605
05.07.2023. 14:20; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Slavoljub Katančević novi predsjednik Lions Cluba Poreč

Boris Jugovac predao je dužnost novom predsjedniku LC Poreč Slavoljubu Katančeviću.
Na brodu Sveti Mauro izvršena je primopredaja dužnosti u Zoni Istra,  Marinu Rossiju uručen Melvin Jonas, a primljen i novi član u LC Poreč.

Dana 02.07.2023 g. organizirano je  već tradicionalno druženje Lionsa u predivnom ambijentu broda  Sveti Mauro istaknutog Lionsa člana i predsjednika LC Poreč Borisa Jugovca.
Pedesetak Lionsa iz Zone III Istra/LC Pula, LC Novigrad, LC Portole i LC Poreč/ i njihovih prijatelja odazvalo se pozivu, a svojim prisustvom počastili su istarske Lionse i članovi LC Forli iz Forlija i LC Europa Trieste iz Trsta.

Na brodu je izvršena primopredaja dužnosti predsjednika LC Pula, Novigrad i Poreč, a tajnik Distrikta Zlatko Janković-Miloš je uručio i priznanja Guvernera dodijeljena na Konvenciji u Osijeku, predsjednik Boris Jugovac je uručio poseban poklon članici Anamariji Musizza.

Novi predsjednik LC Poreč, Slavoljub Katančević uručio je prigodan poklon Borisu Jugovcu uz zahvalu za dvije godine rada kao Predsjednik kluba. Poseban događaj je uslijedilo kada je predsjednik Boris Jugovac ZC i članu LC Poreč Marinu Rossiju uručio najviše priznanje u Lionsima, plaketu Melvin Jonas sa kojim ga je nagradio LC Poreč za osobite zasluge za rad u klubu i Distriktu 126 Hrvatska.
LC Poreč primio je novoga člana, Ivicu Mikulčića. što je ove godine 4 član koji ulazi u klub na što su porečki Lionsi izuzetno ponosni.

Uslijedio je obilazak Rovinja i Crvenog otoka uz odličan riblji ručak i povratak za Poreč. Kao i uvijek za dobru zabavu se pobrinuo DJ Zlaja , a posada Svetog Maura je bila odličan domaćin.

Hvala svima na jednom prelijepom izletu i druženju. Vidimo se dogodine, poručuju iz Lions cluba Poreč

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email