NEWS
Best of Poreč

Prijedlog vijećnika Zennara koga nagraditi putem na Olimpijadu u Riu

24.06.2016. 00:04; ; Početna / Politika / Prijedlog vijećnika Zennara koga nagraditi putem na Olimpijadu u Riu
101593_267b0ea5c94ebd1dbd33

Nezavisni vijećnik Maurizio Zennaro još je krajem prošle godine potavio pitanje Gradskom vijeću vezano na suradnju Grada Poreča sa Hrvatskim Olimpijskim odborom. Na odgovor je čekao 105 dana, točnije do 24.3.2016 (u prilogu), a na sjednici Gradskog vijeća održanoj u četvrtak, 23.6. pokrenuo je zanimljivu inicijativu koga poslati na Olimpijske igre u Rio. Citiramo:

“Pošto još nije odlučeno tko će predstavljati Grad Poreč na OI u Riju, predlažem da se odrede osobe koje će predstavljati Grad na osnovi ostvarenih sportskih rezultata u zadnjem četverogodišnjem razdoblju i da to bude svojevrsna nagrada za izvrsnost i doprinos u razvoju sporta  za one sportske djelatnike koji su za takve sportske rezultate i najzaslužniji.

Nadalje predlažem, da se na OI u Riju upute oni sportski aktivisti koji su svoje znanje, svoj entuzijazam, svoju ljubav i svoje slobodno vrijeme nesebično podijelili u radu sa djecom u različitim sportskim aktivnostima i  da to bude svojevrsna nagrada za životno djelo takvim sportskim aktivistima.”

Mišljenje na dobiveni odgovor

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani