NEWS

Pregršt utakmica kroz prošli tjedan za stolnotenisače STK Jadran

stk1
20.11.2023. 22:04; ; Početna / Sport i rekreacija / Pregršt utakmica kroz prošli tjedan za stolnotenisače STK Jadran

Natjecateljski dio tjedna je otvorila druga ekipe STK Jadrana u županijskog ligi utakmicama protiv STK Pazin 1 i STK Pazin 2. Za Jadran su nastupili: Luka Otočan, Jovica Gostojić, Zvonimir Brizić i Željko Majs. Ekipa je odradila županijsku ligu polovičnim rezultatom gdje su Pazin 1 dobili rezultatom 4:2, dok su protiv Pazin 2 izgubili rezultatom 4:2.

Nakon toga su slijedili dvoboji prve ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji. Muška ekipa je dočekala dvije ekipe iz Zagreba: STK ALC i STK Rakuni. Muška ekipa je ostvarila polovičan rezultat gdje su protiv STK ALC slavili rezultatom 4:2, a protiv Rakuna izgubili rezultatom 4:0, što potvrđuje dominaciju Rakuna ove godine koji su prvi na ljestvici i vjerojatno ćemo ih gledati u Superligi sljedeće godine. Za STK Jadran nastupili su: Luka Otočan, Ivan Jardas i Leon Španić.

Ženska ekipa je dočekala prvo ekipu iz Jastrebarsko, STK Jaska, te nakon toga STK Samobora. Za STK Jadran su nastupili: Dora Popec, Ana Lukez i Ema Brizić. Protiv Jaske su izgubile rezultatom 4:1, dok protiv Samobora borba se je vodila do zadnjeg poena. Brizić je igrala odlučujući meč koji je otišao u pet setova, te je čak imala par meč lopte gdje je mogla donijeti svojoj ekipi no nažalost pobjeda je otišla u Samobor.

 

Print Friendly, PDF & Email