NEWS

Poziv na edukativnu radionicu “7 koraka do kredita” u Poduzetničkom inkubatoru Poreč

Poduzetnički inkubator Poreč
07.03.2017. 08:58; Učitavanja: 76; Početna / Gospodarstvo / Poziv na edukativnu radionicu “7 koraka do kredita” u Poduzetničkom inkubatoru Poreč

Grad Poreč-Parenzo nastavlja s organizacijom vrlo uspješnih i posjećenih besplatnih radionica u Poduzetničkom inkubatoru Poreč. Ovoga mjeseca tema edukativne radionice, koja će se održati u srijedu 15. ožujka 2017. s početkom u 10 sati u prostorima Poduzetničkog inkubatora Poreč u Žbandaju je „7 koraka do kredita“ , a predviđeno trajanje programa je 3 sata.  

Edukativna radionica namijenjena je malim poduzetnicima (u kategoriji mikro-poduzetnika) i početnicima koji pokreću samostalno poslovanje. 

Cilj radionice je upoznati poduzetnike s procedurama kreditiranja, načinu podnošenja zahtjeva za kredit, procjene kreditne sposobnosti i kontrole otplate preuzetih dugoročnih obveza. 

Predavač na jednodnevnoj edukativnoj radionici Grada Poreča-Parenzo bit će Cinzia Zubin, voditeljica Područnog ureda za Istru iz HBOR-a (Hrvatska banka za obnovu i razvitak).      

Namjera radionice je pokazati kako je kreditiranje malih poduzetnika proces pregovaranja, te kako je moguće pripremiti se i razgovorom osigurati prihvatljive uvjete financiranja. 

Edukativna radionica besplatna je za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika. 

Mole se zainteresirani da prijavu izvrše na broj telefona 052/634-304 ili 052/451-198, ili da ispunjeni prijavni obrazac koji je dostupan ispod ovog teksta ili na http://www.porec.hr/ pošalju na mail: [email protected] do popunjenja broja sudionika, odnosno, najkasnije do 13. ožujka 2017. 

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem navedenog kontakt broja i e-mail adrese. 

Print Friendly, PDF & Email