VALFRESCO S-170422

Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana položeni vijenci na Gradskom groblju Poreč

1 (130)
30.10.2020. 12:00; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana položeni vijenci na Gradskom groblju Poreč

U povodu obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana na porečkom Gradskom groblju položeni su vijenci i zapaljene svijeće u spomen na sve preminule.

Delegacija Grada Poreča-Parenzo, na čelu s gradonačelnikom Lorisom Peršurićem i potpredsjednicom Gradskog vijeća Gordanom Šušljik te župnikom, predstavnicima porečke Policijske postaje, gradskog ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata i Udruge antifašističkih boraca Poreštine te građana, položila je vijenac i zapalila svijeće te minutom šutnje odala počast svim preminulima.

– Danas se svi skupa prisjećamo svojih najbližih koji više nisu s nama. Ali jednako tako, s pijetetom se prisjećamo i svih onih koji su dali svoje živote kako bi svi mi danas živjeli u miru, kao i svih onih koji su život u našem gradu učinili boljim. Hvala im na tome., rekao je gradonačelnik, dok je molitvu predvodio porečki župnik, vlč. Milan Zgrablić.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email