NEWS

Portal gradonacelnik.hr pokrenuo glasanje za najljepši Advent u Hrvatskoj – glasati možete do 5. siječnja 2024.

Advent Porec Avvento Parenzo (4)
28.12.2023. 23:41; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Portal gradonacelnik.hr pokrenuo glasanje za najljepši Advent u Hrvatskoj – glasati možete do 5. siječnja 2024.

Internet portal gradonačelnik.hr pokrenuo je 3. izbor najljepšeg Adventa u Hrvatskoj. Tako se i ovogodišnje izdanje Adventa Poreč/Avvento Parenzo uključilo u izbor. Najbolji će se birati glasovima publike (lajkovima), a Poreč je jedan od ukupno 63 prijavljenih. Pravila glasanja su jednostavna:

PRAVILA IZBORA:

  • Na FB stranicama portala gradonacelnik.hr objavljene su slike advenata u gradovima i općinama svaki grad/općina u posebnoj objavi, redoslijedom kako su pristizale prijave
  • Glasovanje traje do 5. siječnja 2024. u podne
  • Broje se i priznaju lajkovi na glavnu objavu sa slikama adventa, i to samo FB stranici portala gradonacelnik.hr, ne i na sheranim (dijeljenim) objavama!
  • Pobjednike će proglasiti u 4 kategorije – kategoriji malih, srednji i velikih gradova i kategoriji općina

 

Vrijednost ovakvog promoviranja adventskih destinacija prepoznalo je i Ministarstvo turizma i sporta pa se i ovogodišnji izbor održava pod njihovim pokroviteljstvom.  

Šarmantnost trga u srcu starog grada, odlična atmosfera i bogat i raznolik program porečki advent čine drugačijim od svih drugih, adventom koji još prije osam godina inspirirao mnoge zimske manifestacije u Istri.
Zato vas organizatora Adventa Poreč/Avvento Parenzo sada pozivaju da ih podržite svojim lajkom jednako kao što ste podržali i svojim osmjesima uljepšali i ovogodišnje izdanje.

 

Print Friendly, PDF & Email