NEWS

Lions club Poreč za Božić pomogao preko 100 potrebitih

20231221_095457_resized
28.12.2023. 19:33; ; Početna / Kultura / Lions club Poreč za Božić pomogao preko 100 potrebitih

Lions klub Poreč je pred Božić dodijelio poklone udrugama i potrebitim pojedincima na Poreštini.
Na osnovu rezultata našeg tradicionalnog Lions bala u povodu kojeg smo na balu i od donatora prikupili  7.000 eura i od prodaje Božićnih ukrasa na štandu za Božić 1.100 eura, donijeli smo odluku kome ćemo donirati prikupljena sredstva.
Ove godine tradicionalno pomažemo udrugama na Poreštini Sigurnoj kući, Centru za inkluziju, Udomiteljskoj udruzi „Oaza“, Društvu invalida. Također smo dodijelili pomoći članovima Udruge slijepih – podružnica Poreč – 25 korisnika, putem Centra za socijalni rad Poreč za 7 najugroženijih obitelji sa malom djecom, putem Društva invalida Poreč dodijelili smo pomoć majci sa 5 djece od toga je jedno dijete invalid, za tri člana Društva smo osigurali drva za zimu. Donirali smo sredstva i Feruču Lazariću, slijepom planinaru za njegov novi podvig u osvajanju vrhova Anda.

Računamo da smo našim donacijama pomogli oko 100 pojedinaca u potrebi što nam je izuzetno drago jer vođeni sloganom Dobro je činiti dobro na najljepši način smo obilježili ovogodišnji Božić jer smo ga uljepšali najpotrebitijima.

Uz veliku donaciju Alena i Gorana Bučanovića koju su donirali putem Lions kluba Poreč Domu za starije Poreč zadovoljni završavamo ovaj prvi dio Lions godine zadovoljni svojim humanitarnim radom.

Zahvaljujemo svi donatorima, sponzorima zbog kojih ove ne bi bilo moguće kao i Gradu Poreču koji nam uvijek pomaže u našim aktivnostima. Hvala našim članovima koji su vrijedno radili cijele godine da bi mogli sve ovo i ostvariti.

Lions klub Poreč

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email